Bad

Badeværelset er et af de mest essentielle rum i vores hjem og vores hverdag. Det er her, vi starter med at friske os op, og gøre os klar til den travle dag vi har fremme. Derfor er det vigtigt at have det rette tilbehør til badeværelset, der kan lette nogle af vores daglige rutiner og gøre det til et behageligt og stressfrit rum. Badeværelsestilbehøret spiller her en stor rolle. Hos os finder du et stort udvalg af tilbehør til badeværelset. Vi har alt fra håndklæder, bademåtter, badeforhæng, håndsæbe, tandkrus, sæbedispensere med meget mere. Se vores fine udvalg her og klæd dit badeværelse godt på til din hverdag.

Varer 1-40 af 228

Side
pr. side
Et velduftende badeværelse

Ønsker du et mere velduftende miljø på dit badeværelse? Badeværelset er et rum, vi dagligt har i brug, og som på mange måder har risiko for at skabe uønskede lugte. Der er heldigvis mange måder at skabe et velduftende badeværelse, her giver vi dig et par tips til hvordan du skaber en sanselig og behagelig duft på dit badeværelse.

Hold badeværelset rent
  • Grundig rengøring af badeværelset fjerner lugtgener og forhindrer dårlig lugt fra at opstå. Sørg for at rengøre toilet, vask, bruser,eller badekar regelmæssigt
Brug ventilation
  • Åbn vinduerne eller tænd for udsugningsventilatoren i badeværelset for at sikre god luftcirkulation. Dette hjælper med at fjerne lugt og fugt fra rummet
Brug luftfriskere
  • Du kan bruge duftlys, duftpinde, duft sprays, eller elektriske luftfriskere til at tilføje en behagelig duft i badeværelset.Vælg en du kan lide, og sørg for at den ikke er for dominerende eller overvældende.
Opbevar duftende produkter
  • Opbevar duftende produkter såsom sæber, eller shampoo eller badesalte i badeværelset. Disse vil afgive deres naturlige duft og efterlade badeværelset velduftende.
Brug naturlige duft kilder
  • Du kan også bruge naturlige duft kilder såsom friske blomster, duftende potpourri eller æteriske olier. Placer dem i badeværelset eller brug dem som lufttilsætning til dit badevand
Undgå dårlig lugt
  • Undgå at smide skrald eller fugtige håndklæder i badeværelset, da det kan medføre dårlig lugt. Brug en lukket skraldespand som du tømmer jævnligt, og sørg for at tørre håndklæder ordenligt efter brug.