Morgenkåber og Kimonoer

Morgenkåber og Kimonoer

Morgenkåber behøver ikke kun være et praktisk stykke beklædning til morgenstunden. En morgenkåbe eller kimono kan også være med til at give dig følelsen af selvforkælelse og velvære i hverdagens travle rutiner. Hos os finder du et stort udvalg fra forskellige brands i forskellige designs og lækre materialer.

Vi har flotte og funktionelle morgenkåber til både mænd, kvinder og børn. Her er noget for enhver smag og alle aldre. Mange af vores modeller er unisex og kan bruges af hele familien.

39 varer

pr. side
Morgenkåber findes i mange materialer og kvaliteter

Morgenkåber, slåbrok, badekåber eller kimono. Kært barn har mange navne, men der er også forskelle. Læs med her og blive klogere på forskellene.

Vores sortiment

Vores sortiment omfatter morgenkåber lavet af forskellige materialer. Fra luksuriøst og glat silke til absorberende og blød frotté - dit valg af materiale kan afspejle din personlige stil og præference for komfort. Derudover tilbyder vi også morgenkåber i andre behagelige materialer som bomuld og flannel.

Bomulds frotté:
  • Et naturligt materiale som er yderst slidstærkt og nemt at vaske. Stor opsugningsevne som passer godt til badetekstiler. Bomuld´s frotté er også meget åndbart og absorberende. Derudover er materialet blødt og behageligt mod huden.
Modal: 
  • Et naturmateriale som er fremstillet af cellulosefibre fra bøgetræer eller plantefibre. Modal er meget absorberende, og resistent over for krympning. Materialet holder godt i farve. I mange sammenhænge er modal nok det mest miljørigtige valg. Følelsen af modal mod huden kan sammenlignes med en dejlig blød silke.
Polyester:
  • Et meget slidstærkt materiale, der holder godt i formen. Polyester krøller minimalt og er dertil meget holdbart. 
Pas godt på din morgenkåbe

Vedligeholdelse af din morgenkåbe er vigtigt for at sikre, at den forbliver så behagelig som mulig i så lang tid som muligt.. En morgenkåbe kan holde i mange år, hvis man behandler den rigtigt og følger vaskeanvisningerne nøje. Langt de fleste af vores morgenkåber kan vaskes i maskinen og tørretumbles. Vi anbefaler dertil ikke at hænge din badekåbe eller kimono i direkte sollys, når ikke den er i brug.

Morgenkåbe eller Kimono?

Mange tror, at morgenkåber og kimonoer er det samme. Men der er faktisk stor forskel! Morgenkåber og badekåber er normalt lavet i tykkere og blødere materialer som frotté og velour, som er designet til at holde dig varm og tør efter et bad, og på kølige morgener. Kimonoer er typisk lettere og ofte i smukke printede tekstiler. Kimonoen kan bruges på flere forskellige måder. Den kan bruges som en tynd og elegant morgenkåbe. Men mange kan også bruges som en fin tynd og feminin cardigan over en top, og et par jeans eller som kjole.

Følelsen af wellness hjemme hos dig selv

En lækker morgenkåbe eller kimono kan være med til at give dig følelsen af hverdagsluksus. Forestille dig selv på et luksuriøst spaophold? Du har lige fået en afslappende massage og nu er det tid til at slappe af. Du tager en blød, fluffy morgenkåbe på, og følelsen af det bløde materiale mod din hud er simpelthen himmelsk. Du sætter dig i en behagelig lænestol, sipper til en kop beroligende urtete eller kaffe, og lader den behagelige varme fra morgenkåben omfavne dig. Hverdagens bekymringer svinder væk, og du føler dig fuldstændig afslappet og fornyet.Tænk hvis du bare kunne få vækket lidt af den følelse, med en af vores nøje udvalgte morgenkåber i lækker blød frotté.