Håndklæder

Håndklæder

Opdag vores sortiment af luksuriøse håndklæder. Vi har et stort udvalg af håndklæder i forskellige størrelser, materialer og farver. Hos os finder du alt fra badehåndklæder til gæstehåndklæder, eller vaskeklude. Uanset om du søger det perfekte badehåndklæde til strandturen eller et elegant og blødt gæstehåndklæde til badeværelset, har vi det, du behøver.

Varer 1-40 af 80

Side
pr. side
Materialer og Håndklæder:

Uanset hvilken håndklæde du vælger, kan du være sikker på produkter i høj kvalitet, og bløde materialer, der er skabt til at give dig den bedst mulige oplevelse. Gennemse vores sortiment og find det håndklæde, der passer til dine behov og din stil. Vi forhandler håndklæder fra mange anerkendte mærker, i mange forskellige gængse størrelser.Der findes et væld af forskellige kvaliteter af håndklæder. Her vil vi komme ind på nogle af de mest gængse typer af materialer der anvendes til håndklæder, samt deres forskellige fordele- så du er bedre rustet til næste gang du skal ud og købe håndklæder.

Bomuldshåndklæder
  • Bomuld er et populært og meget almindeligt materiale når vi snakker håndklæder, de er bløde, absorberende og lette at vedligeholde. Bomuldshåndklæder kommer ofte i forskellige kvaliteter, som f.eks. Egyptisk bomuld eller Tyrkisk bomuld, der begge er kendt for deres blødhed og holdbarhed.
Mikrofiberhåndklæder
  • Mikrofiberhåndklæder er utroligt absorberende og tørrer meget hurtigt. De er også lette og kompakte, hvilket gør dem ideelle til at tage med på rejser eller ned i sportstasken. Mikrofiberhåndklæder er ydermere allergivenlige og modstandsdygtige over for bakterier og lugt.
Bambus Håndklæder
  • Bambus er et naturligt samt antibakterielt materiale.Bambus håndklæder er ikke kun silkebløde mod huden, men også meget absorberende Bambusfibrene er kendt for deres fugttransporterende egenskaber, hvilket gør dem ideelle til badehåndklæder.
Linned Håndklæder
  • Linned er let og har en unik tekstur. Materialet absorberer fugt godt og tørrer yderst hurtigt. Linned er også naturligt antibakterielt og bliver blødere med tiden ved hver vask.
Valg af Håndklæde Materiale:

Valget af håndklædet´s materiale afhænger ofte af dine personlige præferencer og det formål, håndklædet skal tjene. Her er nogle overvejelser:

Absorbering: 

Hvis du prioriterer høj absorberingsevne/sugeevne, såsom efter brusebadet eller svømmeturen, kan bomuld, egyptisk bomuld eller bambus være gode valg.

Hurtig Tørring:

 Hvis du har brug for et håndklæde til rejser eller sport, der kan tørre hurtigt, kan mikrofiber eller linned være ideelle på grund af deres hurtige tørreevne.

Miljøvenlighed: 

Hvis du ønsker et mere bæredygtigt håndklæde , kan du overveje bambus eller økologisk bomuld.

Tekstur:

 Hvis du foretrækker en bestemt tekstur, f.eks. en silkeblød fornemmelse, bør du vælge et materiale, der passer til din præference.

Allergivenlighed:

 Hvis du har allergier eller sensitiv hud, kan mikrofiber eller bambus være gode valg, da de har antibakterielle egenskaber.

Æstetik: 

Hvis udseendet af håndklædet er vigtigt for dig, bør du også tage farve og design i betragtning ud over materialet.

Tips til vask

Når du køber nye håndklæder anbefaler vi at de lægges i koldt vand natten over, før du vasker dem første gang. Det åbner bomulds fibrene, og optimerer dermed sugeevnen.Undgå skyllemiddel, da det lægger sig som en hinde omkring fibrene, så sugeevnen forringes.

Bademåtter 

Er du på udkig efter en ny stilfuld bademåtte til dit badeværelse?

Hos os finder du et fint udvalg af diverse bademåtter i forskellige kvaliteter, materialer, farver og størrelser. Hos os finder du bademåtter til små såvel som store badeværelser i forskellige størrelser og i mange fine farver. Find vores bademåtter på vores webshop eller i butikken.

Badeforhæng 

Hos os forhandler vi badeforhæng i mange forskellige mønstre og print´s, ensfarvet eller stribet. Hos os kan du finde lidt af hvert. Vi tilbyder badeforhæng i mange gængse størrelser og fra mange anerkendte mærker. Her har vi både badeforhæng med rynkebånd og kovserringe