Bolig

Brugskunst er et afgørende element i boligindretningen, der kan bidrage til at skabe et mere hyggeligt og personligt hjem. Igennem brugskunst kan du vise din stil og personlighed, samtidigt med at tingene selvfølgelig også kan og bør have en praktisk værdi i dit hjem. Hos os finder du et stort udvalg af brugskunst og tilbehør til dit hjem. Vi har alt fra plaider, dekorationer, vaser, kopper, kurve, tæpper, duge og meget mere. Se hele vores fine udvalg her, og find netop den ting du ikke vidste du havde brug for. 

Varer 1-40 af 265

Side
pr. side
Sådan finder du din egen personlige stil 

Har du svært ved at finde ud af hvordan du gerne vil have dit hjem skal se ud? Her har vi samlet en række tips til hvordan du finder din egen personlige stil 

Udforsk forskellige stilarter

  • Tag dig tid til at undersøge forskellige stilarter, som moderne, skandinavisk, boheme, minimalisme osv. Ved at se på billeder, blogs og magasiner kan du danne dig en idé om hvilke elementer der passer bedst til dig og dit hjem

Lav et moodboard

  • Saml billeder af interiør, farver, teksturer, og mønstre du kan lide, og klip dem ud og lim dem på et stort stykke papir. Dette vil give dig en visuel repræsentation af din egen personlige stil og kan hjælpe dig med at se, hvilke fællestræk der går igen.

Tag inspiration fra din omverden

  • Læg mærke til de omgivelser, du føler dig mest komfortabel i, såsom caféer, hoteller, eller restauranter. Bemærk, hvilke elementer der fanger din opmærksomhed, og overvej at implementere dem i dit hjem.

Start neutralt

  • Hvis du er usikker på din personlige stil, kan det være en god idé at starte med et neutralt grundlag, som hvid eller grå. Dette giver dig mulighed for at tilføje og eksperimenter med forskellige stilarter uden at det virker overvældende.

Find din egen farvepalette

  • Identificer de farver, du er tiltrukket af, og som passer til din personlighed. Overvej at integrere disse farver i dine møbler, vægge, accessories og tekstiler for at skabe en sammenhængende og personlig stil.

Vælg møbler og accessories med omhu

  • Vælg møbler og accessories der afspejler din personlige stil og taler til dig.Undersøg forskellige mærker, designere og invester i kvalitetsprodukter, der vil holde i mange år.

Gør det personligt

  • Tilføj personlige præg til dit hjem ved at pynte med familiebilleder, kunst, hjemmelavede tegninger, eller andet der har en personlig betydning for dig. Dette vil være med til at skabe en unik og personlig stil.