Au Maison

Au Maison

AU Maison tæppe, pude og andet boliginteriør forhandles

Er du på udkig efter nye puder til sofaen eller lænestolen, eller står du og mangler et tæppe, som du kan bruge til en hyggelig skovtur eller hyggestund i haven? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores velassorterede udvalg af produkter fra AU Maison. Sortimentet dækker bl.a. over smukke og farverige AU Maison puder og tæpper, der skaber en hyggelig stemning der, hvor de bliver brugt.

Dansk design fremstillet i hånden

AU Maison er et dansk brand, der fremstiller en række forskelligt interiør til boligen, og her får du design ud over det sædvanlige. Stilen er meget unik, og der bliver leget og eksperimenteret med flotte farver, forskellige prints og tekstiler af den absolut bedste kvalitet. Uanset om du køber en AU Maison pude eller et AU Maison tæppe, kan du forvente, at det er blevet fremstillet i hånden, og at der er blevet kræset for detaljerne fra start til slut.


Virksomheden har eksisteret siden slutningen af 1990’erne, og lige siden har de fremstillet smukke og miljørigtige produkter til priser, hvor langt de fleste kan være med.

17 varer

pr. side

Produkterne emmer af kreativitet, og det er tydeligt at se, at missionen for AU Maison har været at skabe tekstiler, der fungerer som kunst. Naturen er en stor inspirationskilde, og det ses tydeligt på deres farvevalg og mønstre på f.eks. et AU Maison sengetæppe eller en AU Maison pude.


De farverige og smukke prints gør, at produkterne kan anvendes i enhver indretning. Foretrækker du de stilrene linjer, kan en AU Maison pude i sofaen være med til at skabe hygge og en følelse af hjemlighed uden at forstyrre indretningsstilen. Foretrækker du den mere farverige stil, kan du sammensætte puderne eller tæpperne med andre farverige tekstiler eller tapeter.

Køb en AU Maison pude eller et AU Maison tæppe online i vores webshop

Som AU Maison forhandler tilbyder vi gratis fragt, hvis du køber for mere end 399 kr. i vores webshop. Køber du for mindre, tilbyder vi en billig fragtpris fra kun 39 kr.


Du er velkommen til at kontakte os på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected], hvis du har nogle spørgsmål.