Auping

Auping sengetøj forhandles

Ønsker du at forkæle dig selv med en god nats søvn? Så invester i det super lækre Auping sengetøj, som vi forhandler her på denne side.

Sengetøjet fra Auping er fremstillet af 100 % bomuldssatin, hvilket betyder, at det er utroligt blødt og behageligt af sove med, uden at det klistrer sig ind til kroppen. Samtidig kommer det i forskellige farver, så du kan tilføre lidt kulør til dit soveværelse.

Invester i en god nats søvn

Dit sengetøj skal være med til at give dit soveværelse et personligt præg, men det er også med til at skabe ro, som vil gøre det nemmere for dig at falde i søvn. Endelig skal det også være af en behagelig kvalitet, så du har lyst til at lægge dig ind under dynen om aftenen. Selvom din madras er den vigtigste faktor, når det kommer til en god nats søvn, så er det ikke uden betydning, hvad det er for noget sengetøj, du vælger.

2 vare(r)
AupingPerryStreetSengestBlack140x200-20
Flere varianter
ajax-loader
Specialpris DKK  799,00
Pris: DKK  1.089,00
AupingPosseidonSengest140x200-20
Flere varianter
ajax-loader
Specialpris DKK  799,00
Pris: DKK  1.199,00
2 vare(r)

Vælg noget sengetøj, der er behageligt for dig at sove med, og som samtidig passer rent stil- og farvemæssigt ind i dit soveværelse. Invester i din nattesøvn – det betaler sig!

Auping sengetøj er med til at sikre dig en behagelig nattesøvn samt til at give et moderne og personligt touch til dit soveværelse. Det er udviklet med udgangspunkt i de sidste nye trends inden for interiør, mode og farver, og selve produktionen foregår i Holland.

Køb Auping sengetøj online hos os

Har du fundet noget Auping sengetøj, der falder i din smag, så sørger vi for at levere det hjem til dig inden for 1-2 hverdage, uanset hvor i landet du er bosat henne. Når du bestiller sengetøj fra Auping online hos os, er du samtidig garanteret gratis fragt på din ordre.

Vi holder løbende udsalg på vores sortiment af sengetøj fra Auping, så hold gerne øje med vores priser og tilbud her på siden, hvis du ønsker at spare penge på det luksuriøse sengetøj.

Har du brug for hjælp til bestillingen, eller har du spørgsmål omkring sengetøjet, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk.