Bahne

Bahne

Bahne sengetøj, håndklæder og andet boligtilbehør

Du kender måske allerede Bahne fra deres boliginteriørbutikker rundt omkring i landet, hvor de forhandler boliginteriør fra en lang række forhandlere. Derudover har Bahne deres eget designbrand, Bahne Interior, og det er vi hos House of Home forhandlere af.

Det betyder, at du kan købe tekstiler og andet tilbehør til din bolig fra Bahne her i vores webshop. Vores sortiment dækker blandt andet over lækkert Bahne sengetøj og håndklæder, og der er også noget for dig, hvis du er på udkig efter en smuk dug eller en flot sæbedispenser, som skal pynte på dit badeværelse.

Moderne boliginteriør der rammer tidens tendenser

Målet med Bahnes egne kollektioner er at designe produkter til boligen, der rammer tidens tendenser i forhold til både materialevalg, stil og farver. Du får dermed moderne boligtilbehør, der samtidig er tilført skæve detaljer, som er med til at gøre produkterne unikke og personlige. De forskellige produkter kommer i mange forskellige stilarter, således at der er noget at vælge imellem for enhver smag.

Varer 1-40 af 44

Side
pr. side

Det er for dig, der ønsker at skabe en personlig og hyggelig stil i dit soveværelse, på badeværelset og i stuen, og som samtidig ønsker boligtilbehør i form af sengetøj, håndklæder eller lignende i høj kvalitet til en pris, hvor alle kan være med.

Køb Bahne sengetøj eller andet boligtilbehør online

Har du fundet noget Bahne sengetøj eller andet tilbehør til din bolig, der falder i din smag, så kan du nemt og hurtigt bestille det online via vores webshop. Vi leverer din ordre inden for 1-2 hverdage, uanset hvorhen i landet ordren skal leveres, og vi tilbyder gratis fragt ved køb over 399 kr. Køber du for et mindre beløb, kan du få en billig fragtpris fra kun 39 kr.

Ønsker du at købe en gave til en, du holder af, så kan du med fordel benytte dig af vores gratis gaveindpakning, så gaven er klar til at blive foræret til modtagen, så snart du selv modtager pakken.

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected].