bySKAGEN

bySKAGEN

Sengetøj i dansk kvalitet. Er du på udkig efter nyt sengetøj, enten til dig selv eller til en gave til en, du holder af? Så kan du her på denne side se vores udvalg af det lækre bySKAGEN sengetøj.


bySKAGEN er en dansk familieejet virksomhed, der har sit hovedsæde i Silkeborg. De lægger stor vægt på at fremstille tekstiler og boliginteriør i de absolut bedste materialer, og de er kendt for at udvikle og fremstille produkter i høj kvalitet i klassiske, flotte designs, som vil kunne passe ind i ethvert hjem og enhver indretning. De bruger meget tid hele året rundt på at forudsige og spotte tidens tendenser inden for livsstilsprodukter og tekstiler til boligen, så deres kunder kan købe stilrene og klassiske produkter.


Selve inspirationen til deres designs kommer fra både udland såvel som indland. Det er særligt de store modebyer som Paris, New York og London fra udlandet, og fra indland er det i høj grad Skagen, hvor der bliver hentet inspiration i by såvel som naturen.

Varer 1-40 af 91

Side
pr. side

Køb bySKAGEN sengetøj i forskellige prisklasser

bySKAGEN sengetøj findes i en række forskellige prisklasser og kvaliteter, hvilket giver alle lige fra feinschmeckeren til den studerende en mulighed for at få en god søvn i dejligt sengetøj.Sengetøjet har en meget maritim og klassisk stemning over sig, hvilket er med til at skabe en rolig og behagelig stemning i soveværelset, som er vigtig, når man skal sove.Alt bySKAGEN sengetøj er naturligvis Øko-Tex-certificeret. Derudover er det fremstillet af en behagelig bomuldskvalitet, som er både antipeeling- og Easy Care-behandlet, hvilket er med til at sikre, at sengetøjet krøller minimalt.

Bestil online hos os og få hurtig levering

Har du fundet et sengesæt fra bySKAGEN her på denne side, som du er faldet for, kan du med fordel bestille det online allerede i dag. Så får du det leveret inden for 1-2 hverdage, og bestiller du for mere end kr. 399,-, får du tilmed gratis fragt på hele din ordre. Ellers koster fragten fra kun kr. 39,-. Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected].