Byliving Copenhagen

Byliving Copenhagen boliginteriør

Hos Byliving Copenhagen handler boligindretning om at skabe en hyggelig og afslappet stemning, som man har lyst til at opholde sig i i lang tid. Det er blandt andet sådan, man kan lade op og slappe af efter en lang og travl dag, eller man kan finde inspiration og få gode ideer.


Byliving Copenhagen fremstiller boliginteriør, der oser af hygge og god stil. Produkterne er fremstillet med kvalitet for øje, og materialerne er valgt ud fra, at det skal kunne være muligt at sammensætte det forskellige boliginteriør på forskellige måder, så man kan opnå forskellige udtryk alt afhængigt af, hvordan produkterne sammensættes.


Mottoet for Byliving Copenhagen er ”keep it simple”, og det kommer i høj grad også til udtryk i deres produktsortiment. Her er der fokus på kvalitetsmaterialer, hvor materialerne i høj grad taler deres eget sprog. Du kan både finde produkter i sarte farvekombinationer eller i de klassiske sort/hvide farver alt afhængigt af, hvad du foretrækker, og hvad der passer ind i din øvrige boligindretning.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Køb produkter fra Byliving Copenhagen online hos os

Hos House of home forhandler vi blandt andet smukke puder fra Byliving Copenhagen, men deres eget produktsortiment dækker blandt andet over både krukker, vaser, hurricanes, puder, skulpturer og stager i forskellige størrelser.


Vi opdaterer løbende vores produktudvalg, og derfor kan der løbende komme nye produkter til her på denne side. Er du på jagt efter et specifikt produkt fra Byliving Copenhagen, kan det derfor godt betale sig at holde øje med produkterne her på denne side, og ellers er du velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget, vi kan skaffe hjem til dig.

 

1-2 hverdages levering og gratis fragt v. køb over 399 kr.

Vælger du at købe dine varer online i vores webshop, får du dem leveret hurtigt. Faktisk allerede inden for 1-2 hverdage. Derudover tilbyder vi gratis levering, hvis du køber for mere end 399 kr., og ellers koster leveringen fra 39 kr.


Ønsker du at komme i kontakt med vores kundeserviceafdeling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk.