Canett

Canett lampe og andre boliginteriørprodukter

Er du på udkig efter en ny lampe til hjemmekontoret, stuen eller et helt tredje sted i boligen, så kan du med fordel vælge en Canett lampe.


Hos House of Home forhandler vi et stort udvalg af skønne interiørprodukter til boligen fra Canett Furniture. De forskellige produkter er nemme at holde af, lette at vedligeholde, og så er de fremstillet i en kvalitet, der er meget værdsat blandt forbrugerne. Her på denne side kan du blandt andet finde flotte lysestager, vaser, lanterner, pyntepuder, bordløbere og lamper for enhver smag.


Canett Furniture er en dansk importør af møbler og interiør, og virksomheden har eksisteret siden 2003. Virksomheden har formået at skabe sig et enormt stort og meget varieret udvalg af forskellige møbler og forskellige former for interiør til boligen, men vi har valgt kun at forhandle et udpluk af det kæmpestore sortiment.


Stilen er en kombination af det klassiske look, den nordiske stil samt det enkle og simple, og farverne er som regel meget stilrene. Materialerne er typisk forskellige naturmaterialer af høj kvalitet, som sikrer det rette look.

1 vare(r)
1 vare(r)

Vælg en Canett lampe der passer til din boligindretning

Her på denne side kan du se vores udvalg af lamper og andet boliginteriør fra Canett, og der er lidt at vælge mellem for enhver smag. Derfor har du også gode muligheder for at vælge den Canett lampe, der passer bedst til din øvrige boligindretning, og som samtidig lever op til dine behov. Du kan for eksempel finde den bordlampe, der passer perfekt til din skænk, dit skrivebord eller din reol.

 

Bestil i dag og få hurtig levering

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder ikke skal vente for længe på deres varer købt i vores webshop. Derfor tilbyder vi hurtig levering på kun 1-2 hverdage, og det gør sig gældende i hele landet. Når din ordre har en værdi på mere end 399 kr., opnår du gratis levering, og ellers koster det fra 39 kr. at få leveret fra vores webshop.


Vi hører gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller produkter, eller hvis du har brug for hjælp til din bestilling. Ring til vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller skriv til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk.