Care By Me

Care By Me morgenkåbe og sengetøj

Overvejer du at købe økologisk sengetøj fra Care By Me, eller trænger du til en ny morgenkåbe? Hos House of Home kan du både finde din nye Care By Me morgenkåbe eller dit nye økologiske sengetøj. Vi forhandler blandt andet dynebetræk og pudebetræk, som er fremstillet af bomuld hos en GOTS-certificeret producent i Indien.


Vi forhandler dynebetræk og hovedpudebetræk separat, og du har dermed mulighed for selv at vælge farver og mikse mellem farverne, hvis du foretrækker det.


Care By Me har specialiseret sig i at fremstille smukke og bløde luksusprodukter, som for eksempel økologisk sengetøj og morgenkåber i den bedste klasse. Fremstillingen af produkterne foregår uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller medarbejdernes forhold. Der er naturligvis ingen grimme kemikalier i hverken en Care By Me morgenkåbe eller deres sengesæt. Du kan dermed altid være sikker på, at dit økologiske sengetøj er med til at give dig en komfortabel nat og en god søvn.


Hos Care By Me går langtidsholdbart design, høj kvalitet og et socialt ansvar med andre ord hånd i hånd.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Forkæl dig selv med en økologisk Care By Me morgenkåbe

Morgenkåberne fra Care By Me er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, og de har et smukt og behageligt vaffelmønster. Desuden kan de købes i flere forskellige farver – du skal bare klikke dig ind på produktet, hvor du får mulighed for at vælge farve.


Du kan bruge din nye Care By Me morgenkåbe til lige det, du har lyst til. Om det er til en stille og rolig hyggelig søndag morgen, eller om den skal anvendes efter en tur i vandet, eller efter et bad under bruseren, er helt op til dig.


Du vil opleve, at morgenkåben vil trække sig sammen, efter den er blevet vasket, og den vil kunne krybe omkring en størrelse, hvilket der dog er taget højde for under fremstillingen. Ønsker du at gøre morgenkåben større igen, kan du evt. dampstryge den.

 

Køb kvalitetsprodukter online hos os

Vi forhandler kvalitetsprodukter til attraktive priser, og køber du for over 499 kr., får du gratis fragt på din ordre. Det er nemt og hurtigt at handle online hos os, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk.