Cawö

Køb et Cawö håndklæde eller en morgenkåbe

Er du på udkig efter et nyt, lækkert håndklæde, så kan du med fordel købe et Cawö håndklæde, som vi forhandler lige her på denne side.


Tyske Cawö er kendt for at producere lækre, bløde kvalitetshåndklæder i mange flotte farver og designs, ligesom de også er kendte for at fremstille skønne morgenkåber. Her hos Stuhrkompagniet forhandler vi et varieret udvalg af produkter fra tyske Cawö, og du vil helt sikkert også finde nogle varer, som falder i din smag, så du kan sætte dig eget personlige præg på dit badeværelse.


Håndklæderne hænger som regel fremme på badeværelset, så de er klar til at blive brugt, når man har vasket sine hænder, sit ansigt, eller når man har været i bad og skal tørre sig. Derfor er det også vigtigt, at de passer i stilen til den øvrige indretning på badeværelset, og at de har en farve eller et mønster, som du synes er pænt at kigge på.
Vores udvalg af håndklæder fra Cawö findes i flere forskellige farver, så du har mulighed for at vælge det Cawö håndklæde, der passer hjem til dit badeværelse.

3 vare(r)
3 vare(r)

Vælg et Cawö håndklæde med en god sugeevne

Vi bruger håndklæder flere gange om dagen, og det er derfor vigtigt, at de kan holde til den slitage, de bliver udsat for, og at de har en god absorberingsevne, så håndklædet når at tørre, inden det skal bruges igen. Vi bruger både håndklæder til at tørre vores hænder i, når de er blevet vasket, ligesom vi naturligvis også bruger håndklæder, når vi har været i bad.


Håndklæderne fra Cawö er fremstillet af 100 % bomuld, og de har alle en rigtig god sugeevne, så du slipper for at skulle tørre dig i et vådt eller fugtigt håndklæde. For at bevare den gode sugeevne er det dog vigtigt, at du passer godt på dem og behandler dem korrekt. Her er et godt råd at lægge de nye håndklæder i koldt vand natten over, inden du vasker dem. Det kolde vand åbner fibrene og forbedrer sugeevnen. Det anbefales også, at du undgår brug af skyllemiddel, da dette medfører en forringelse af sugeevnen.


Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk