Christy

Christy

Christy håndklæder og øvrige tekstiler til badeværelset

Her på denne side kan du blandt andet finde vores sortiment af de luksuriøse Supreme håndklæder, der er designet og fremstillet af det anerkendte engelske brand, Christy. Christy opfandt i 1850 frottéhåndklædet, som vi kender det i dag.


Vores sortiment af Christy håndklæder er fremstillet af den fineste bomuldskvalitet, nemlig 100 % bomuld, og de lækre bomuldsfibre gør, at håndklæderne er superbløde og har en rigtig god sugeevne, hvilket er meget vigtigt, når man ønsker at anvende håndklædet.

 

Bløde og fyldige håndklæder

Hygro Bomuld er en unik form for bomuldsgarn med fibre, som har en hul kerne. Garnstrukturen gør det muligt for fibrene at optage luft, hvilket gør, at du med disse Christy håndklæder får de dejligste, luftige håndklæder, som er meget fluffy og fyldige.


Supreme håndklæderne har en GSM på 650, hvilket betyder ”gram pr. kvadratmeter”. Jo højere GSM håndklæder har, desto mere vejer håndklæderne, og jo bedre kvalitet har de.

34 varer

pr. side

Vores udvalg af Christy håndklæder og øvrige tekstiler

Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg af Christy håndklæder, hvor du kan finde alt lige fra de helt små og praktiske vaskeklude til store og lækre badehåndklæder. Vores sortiment består også af bløde bademåtter og badekåber, så du kan fuldføre din indretning på dit badeværelse.


En bådemåtte kan med fordel lægges ude på badeværelset, så du kan træde direkte ud på den, efter du har været i bad, og du kan svøbe dig ind i din badekåbe fra Christy, efter du har tørret dig med de bløde håndklæder.

 

Køb online i vores webshop og få hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på kun 1-2 hverdage, når du handler i vores webshop. Derudover tilbyder vi gratis fragt, når du køber for mere end 399 kr., og ellers koster leveringen kun fra 39 kr.


Ønsker du at høre mere om tekstilerne fra Christy, eller har du nogle spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 62 21 15 56, eller du kan skrive til vores e-mail [email protected], hvis det passer dig bedre.