Compliments

Compliments tekstiler til hele boligen

Er du på udkig efter en Compliments pude eller måske en Compliments dug? Så er du kommet til det rette sted.


Compliments fremstiller tekstiler i højeste kvalitet til hele boligen med udgangspunkt i de nordiske designtraditioner. Der udvikles to årlige kollektioner, og de er altid på forkant med tidens trends.


Hos House of Home forhandler vi forskellige tekstiler fra Compliments i smukke farver og mønstre, herunder blandt andet puder, duge, håndklæder, viskestykker og plaider, men da vores udvalg af produkter løbende bliver opdateret, kan det være en rigtig god ide løbende at holde sig opdateret her på siden, hvis du er på udkig efter et bestemt produkt.


Dugene pynter på ethvert bord i den nordiske stil, og puderne passer perfekt til sofaen og kan både bruges som støtte for ryggen og til at skabe en hyggelig og hjemlig stemning.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skab et personligt hjem med en hyggelig og komfortabel stemning

For Compliments handler det om at gøre hjemmet til et hyggeligt, personligt og ikke mindst komfortabelt hjem, hvor man har lyst til at opholde sig. Hjemmet skal være et sted, hvor man kan lade op, slappe af og have et godt humør.


Selvom produkterne er fremstillet med udgangspunkt i de nordiske designtraditioner, så er de også designet med inspiration fra resten verden. Uanset om du ønsker en Compliments pude til sofaen eller lænestolen i en enkel stil eller med et smukt og farverigt mønster, har Compliments designet en pude for dig.

 

Køb en Compliments pude eller dug online hos os

Vi sætter selv stor pris på Compliments unikke designs, og derfor forhandler vi også deres produkter online her i vores webshop, så du har mulighed for at købe den Compliments pude eller dug, som du lige står og mangler.


Vi tilbyder 1-2 hverdages levering til kunder i hele landet, og du opnår gratis levering, når du køber for over 399 kr. Handler du for et mindre beløb, får du en billig fragtpris fra kun 39 kr.


Vores kundeservice står til rådighed, hvis du har brug for deres hjælp eller rådgivning, eller hvis du har nogle spørgsmål. Ring til os på telefon 62 21 15 56 eller skriv til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk.