Covers & Co

Covers & Co sengetøj til hele familien

Er du på udkig efter noget nyt sengetøj, enten til dig selv eller til resten af familien, så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig se vores udvalg af Covers & Co sengetøj. Covers & Co er kendt for deres cool designs og fede prints til både børn og voksne.

 

Vælg mellem sjove og anderledes designs

Du kan for eksempel vælge et sæt sengetøj, hvor sommerfugle basker rundt på betrækket, bier summer, eller hvor mariehøner vrimler rundt med deres smukke røde farver. Til familiens fodboldentusiast kan du vælge et sengesæt med en fodbold. Mulighederne er der mange af, og du har dermed gode chancer for at finde Covers & Co sengetøj, der falder i hele familiens smag.


Sengetøjet fås i størrelsen 140 x 200 og passer dermed til en helt almindelig størrelse dyne. Alle produkterne er fremstillet i 100 % bomuld, og de er Oeko-Tex-certificerede.

1 vare(r)
SengestParasol-20
Specialpris DKK  249,00
Pris: DKK  349,00
1 vare(r)

Køb Covers & Co sengetøj online i vores webshop

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør købe det nye Covers & Co sengetøj online i vores webshop. Vi er en 100 % danskejet webshop, som forhandler en lang række forskellige kendte mærkevarer, og du kan dermed forvente at få høj kvalitet for pengene.


Vi opdaterer løbende vores sortiment, og det kan derfor være en fordel for dig, hvis du løbende holder øje med vores produkter her på denne side.


Vi tilbyder en billig fragtpris fra kun 29 kr., og du har mulighed for at opnå gratis levering, når du køber for mere end 399 kr. i vores webshop. Derudover leverer vi til kunder i hele landet, og det gør vi inden for kun 1-2 hverdage.


Ønsker du at give et sæt Covers & Co sengetøj i gave, tilbyder vi gratis gaveindpakning, så du selv slipper for at bruge tid på det.


Har du nogle spørgsmål, har du brug for rådgivning fra vores kompetente kundeservicemedarbejdere, eller er du på udkig efter et specifikt produkt, som du ikke kan finde her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på telefon 62 21 15 56 eller ved at skrive til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk.