Cozy Living

Cozy Living

Cozy Living puder i en moderne og afslappet stil

Hos House of Home forhandler vi moderne og trendy puder og hynder med et ekstravagant, personligt touch fra Cozy Living. En Cozy Living pude er unik, karakterstærk og stilfuld i sit udtryk, og den kan tilføje en formidabel finish til dit hjem og din øvrige indretning. Pudernes farver er fænomenale, og kvaliteten er helt uovertruffen.


Cozy Living er et trendy mærke inden for boligtilbehør, der skaber rammerne til din ”cozy lifestyle”. Designet er præget af sine nordiske rødder, hvor form, materiale og æstetik er i fokus. Detaljerigdommen er enorm og er inspireret af naturens egne strukturer og mønstre. Materialernes gennemførte look fuldendes af de overdådige, håndlavede finesser, og du får dermed fantastiske puder til lænestolen, sofaen eller soveværelset, der er helt unikke i deres stil og design.


Farverne er stilrene og enkle, og du kan blandt andet vælge mellem puder i bomuld eller velour.

18 varer

pr. side

Dansk interiør til din boligindretning

Puder i sofaen kan både være med til at pynte i stuen, ligesom de også sikrer, at du sidder behageligt, når du sidder og slapper af på sofaen. Med en Cozy Living pude kan du sætte prikken over i’et, når det kommer til din boligindretning. Det kan være disse puder, der er med til at fuldende din stil, eller det kan være dem, der giver din nuværende boligindretning kant, og som skaber en hyggelig stemning.


Cozy Living er et dansk interiørbrand, der har fokus på at fremstille produkter, der matcher, men de lægger også stor vægt på at lege med både struktur, detaljer og overflader i deres valg af materialer. En Cozy Living pude kan derfor, alene med sin struktur, have en afgørende faktor for din indretning i hjemmet.

 

Køb en smuk Cozy Living pude til din indretning online

Er du på udkig efter en Cozy Living pude, enten til dig selv eller til en du holder af, så kan du med fordel købe den online her hos House of Home. Vi har løbende udsalg på udvalgte varer, og du har dermed rigtig gode muligheder for at finde attraktive tilbud på vores sortiment af Cozy Living puder.


Har du nogle spørgsmål, kan du fange vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected].