Den Gamla Tvålfabriken

Den Gamla Tvålfabriken sæber og cremer

Leder du efter en skøn håndsæbe med en dejlig duft af mandelmælk eller andre luksusprodukter til dit badeværelse, der emmer af luksus og velvære? Så kan det være, at produkterne fra Den Gamla Tvålfabriken er lige noget for dig.

Her hos House of Home forhandler vi en række skønne produkter fra det svenske brand Den Gamla Tvålfabriken. Du kan for eksempel købe et skønt duftlys med en behagelig duft af krydderier, som kan øge dit velvære og skabe en dejlig duft på badeværelset, når du sidder i badekarret og slapper af efter en lang dag. Du kan også købe lækre sæber, enten som en sæbebar eller med pumpe, som du kan bruge til at vaske hænderne i ude på badeværelset, eller som du kan have stående ved køkkenvasken.

Efter håndvasken kan du forkæle huden på dine hænder med en lækker håndcreme med en skøn duft af mandelmælk, som efterlader dine hænder bløde og velplejede.

1 vare(r)
1 vare(r)

Naturlige og organiske ingredienser er i fokus

I den smukke træby Hjo ved bredden af søen Vättern i Sverige ligger Den Gamla Tvålfabriken.

For Den Gamla Tvålfabriken er det vigtigt at anvende naturlige og organiske ingredienser, som skal føles behagelige på huden. Hvis det er noget, der også er vigtigt for dig, så kan du med stor fordel prøve deres produkter – du vil ikke fortryde det!

Deres produkter bliver ikke testet på dyr, og alle produkterne er hjemmelavet på deres fabrik i Sverige. Samtidig findes produkterne i en prisklasse, hvor alle kan være med. Du kan derfor med fordel købe de lækre produkter for at skabe en luksuriøs stemning på badeværelset, men de egner sig også særligt godt til at give i gave til en, du holder af.

Køb produkterne fra Den Gamla Tvålfabriken online hos os

Vi tilbyder hurtig levering på kun 1-2 hverdage i hele landet på alle ordrer i vores webshop, og køber du for mere end 399 kr., betaler vi for fragten. Køber du for mindre, så tilbyder vi en billig fragtpris fra kun 39 kr.

Vi kan kontaktes på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk, hvis du har spørgsmål omkring produkterne.