Dunlopillo

Dunlopillo pude der giver dig optimal støtte

Trænger du til at forkæle dig selv? Så kan du med fordel købe en ny hovedpude fra Dunlopillo. Hos Dunlopillo er filosofien, at dagen allerede begynder om natten, fordi udfaldet af den afhænger af, om du har haft en god nattesøvn og dermed har energi og overskud nok til at komme godt igennem dagen. Her er din hovedpude altafgørende, for får du ikke den rette støtte til dit hoved og din nakke, mens du sover, kan du risikere at vågne op med hovedpine og nakkesmerter.


Her på denne side kan du derfor købe en ny Dunlopillo pude, så du kan give dig selv de absolut bedste betingelser for at få en god nats søvn. Vi forhandler et velassorteret udvalg af puder til sengen, så du kan vælge lige præcis den form og hårdhed, som passer til dig.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kvalitetsprodukter der støtter og aflaster under søvnen

Dunlopillo er et af de mest anerkendte brands inden for senge, dyner og puder, og de er kendte for at fremstille produkter af højeste kvalitet. De fremstiller deres hovedpuder af kvalitetsmaterialer, der sikrer en maksimal støtte, aflastning og komfort til både nakke, hoved og skuldre. Du kan vælge mellem en blød, medium eller en fast hovedpude alt afhængigt af, hvilket behov for støtte du har, og hvilken stilling du ligger i, når du sover.


Dunlopillo har eksisteret siden 1920’erne, hvor de startede med at producere fly- og motorcykelsæder. I dag har de specialiseret sig i madrasser, dyner og puder, og mange rygeksperter anbefaler deres produkter på grund af deres fokus på den anatomisk korrekte aflastning under søvnen.


Din nye Dunlopillo pude vil, ligesom Dunlopillos øvrige produkter, være udviklet og fremstillet med stor respekt for både miljøet og menneskerne. Derfor anvendes der kun teknikker, der ikke har en belastende påvirkning på miljøet.

 

Køb din Dunlopillo pude online til en god pris

Vi forhandler Dunlopillo puder til attraktive priser i vores webshop, og vi tilbyder levering på kun 1-2 hverdage. Du får tilmed gratis fragt, når du køber for mere end 399 kr. i vores webshop.


Er du i tvivl om, hvilken hårdhed pude du skal købe, eller har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk.