Elegante og JOOP

Elegante  og JOOP

Elegante / JOOP! sengetøj i eksklusive kvaliteter

Tyske JOOP! og Elegante er det absolut bedste sengelinned på markedet. Det er til dig, der vil have det lækreste og mest eksklusive sengesæt at sove i. Elegante / JOOP! forstår at fremstille noget enkelt og elegant sengetøj, som er fremstillet af de skønneste kvaliteter.

 

Sengetøj i 100 % egyptisk bomuldssatin

Alt Elegante / JOOP! sengetøj er fremstillet i 100 % egyptisk bomuld, og det er vævet i en eksklusiv bomuldssatin, der udelukkende er bestående af de længste bomuldstråde. Egyptisk bomuld er særligt attraktivt, fordi bomuldsfibrene er længere end i den mere traditionelle form for bomuld, og det betyder, at selve vævningen bliver meget blødere og glattere, end man er vant til fra almindelig bomuld.


Her får du med andre ord et elegant og meget eksklusivt sæt sengetøj, der skaber en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse. Det er til dig, som stiller krav til både kvalitet og luksus, og som sætter pris på de eksklusive materialer og den bløde fornemmelse.

7 varer

pr. side

Køb Elegante / JOOP! sengetøj til en attraktiv pris

Hos House of Home forhandler vi Elegante / JOOP! sengetøj til en attraktiv pris i forhold til den høje kvalitet, du får for pengene. Du får her et sengesæt, som du kan glæde dig over i rigtig mange år, og det kommer i en Oeko-Tex-standard.


Vi har løbende gode tilbud på vores produkter, og derfor kan du også være heldig at finde et sengesæt fra Elegante / JOOP! på udsalg i løbet af året. I så fald er det en god ide, at du løbende holder dig opdateret omkring vores priser her på vores hjemmeside.

 

1-2 dages levering og mulighed for gratis fragt

Vi tilbyder hurtig levering inden for 1-2 hverdage, så du ikke behøver at vente ret længe på dit nye, lækre sengesæt. Derudover tilbyder vi gratis levering, hvis du køber for mere end 399 kr., og derfor vil køb af et Elegante / JOOP sengesæt automatisk give dig gratis fragt.


Har du nogle spørgsmål omkring vores produkter, eller har du nogle spørgsmål angående vores tyske kvalitetssengetøj, skal du endelig bare kontakte vores kundeservice enten på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected]