Engholm

Engholm

Engholm boligtekstiler til salg online

Står du og skal bruge en smuk damask dug til at dække bordet pænt op, når du får gæster, mangler du viskestykker til opvasken, eller ønsker du at forkæle dig selv med et nyt, blødt sengesæt?


Hos House of Home forhandler vi et velassorteret sortiment af skønne produkter fra Engholm, som blandt andet fremstiller tekstilduge, sengesæt, puder, voksduge, damaskduge, lagner, bademåtter, håndklæder, viskestykker og andre former for boligtekstiler til både køkken, stue, soveværelse og badeværelse.


Der er med andre ord noget at vælge mellem for enhver smag, hvad enten du er på udkig efter en Engholm dug, et Engholm sengesæt eller et Engholm viskestykke.
Tekstilerne til hjemmet er både moderne og stilfulde, og så er de fremstillet i høj kvalitet, så du er sikker på at få et produkt, der kan holde i rigtig lang tid.

Varer 1-40 af 52

Side
pr. side

Køb en Engholm dug der pynter på ethvert bord

Når man får gæster til spisning, er der intet så indbydende som et flot opdækket bord, der passer ind i rammerne for boligens øvrige indretning. Her på denne side kan du købe en smuk Engholm dug, der er fremstillet i en rigtig høj kvalitet. Dugene holder sig flotte i rigtig lang tid, og så er de samtidig meget nemme at vedligeholde.

 

Opnå gratis levering på dine varer

Når du handler i vores webshop, har du mulighed for at opnå gratis levering på dine varer, uanset hvor du bor henne i landet. Du kan opnå gratis fragt, hvis du køber for mere end 399 kr., så køber du en Engholm dug, har du mulighed for at få den leveret ganske gratis. Køber du for et mindre beløb end 399 kr., koster vores levering fra 39 kr.


Leveringen sker inden for 1-2 hverdage, så du kan nå at modtage den, inden dine gæster kommer til middag. Vi tilbyder desuden gratis gaveindpakning, hvis du ønsker at give en af de mange smukke Engholm boligtekstiler i gave.


Er der en vare fra Engholm, som du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget, vi kan skaffe hjem. Du kan enten ringe på telefon 62 21 15 56 eller skrive til vores e-mail [email protected].