Essenza

Essenza

Blev forført af Essenza sengesæt i elegante smukke farver og mønstre

Med Essenza Home føler du dig rigtig hjemme. Her på denne side kan du købe sengetøj i en kvalitet, som alle fortjener. Vores udvalg af Essenza sengesæt vil give dig den ultimative ”hjemme”-følelse, hvor end du måtte befinde dig henne.


Hos House of Home forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af forskellige Essenza sengesæt i smukke farver og med skønne mønstre, der giver en hyggelig og afslappende stemning, og som skaber de bedste forudsætninger for gode drømme.


Sengetøjet fra Essenza har et feminint præg, hvoraf mange af sengesættene er blomstrede i feminine farver, men det er også muligt at finde mere enkle og stribede sengesæt blandt vores sortiment. Vi forhandler med andre ord Essenza sengesæt for enhver smag, hvad enten du er til det feminine og blomstrede touch eller det mere neutrale og stilrene udtryk.

Varer 1-40 af 44

Side
pr. side

Tekstiler i høj kvalitet med Oeko-Tex 100-certifikat

Essenza er en hollandsk virksomhed, der siden 1961 har designet og fremstillet forskellige tekstiler til hjemmet i høj kvalitet, og de er særligt kendte for deres smukke og unikke sengetøj. Deres helt klare filosofi er, at man skal føle sig hjemme med deres produkter, og det bærer produkterne også tydeligt præg af.


Sengetøjskollektionerne er fremstillet i 100 % bomuld og er Oeko-Tex-certificerede. Produkterne er derfor fremstillet med fokus på bæredygtighed.


Essenza arbejder løbende på at forbedre deres produkter, og derfor anvender de også hele tiden de nyeste teknologier inden for vævemetoder og trykteknik. Dermed får du et Essenza sengesæt, der kan holde i rigtig mange år.

 

Køb dit nye Essenza sengesæt online hos os

Vi tilbyder hurtig levering på kun 1-2 hverdage, når du handler i vores webshop, og det gælder for kunder i hele landet. Derudover tilbyder vi gratis levering, når du handler for mere end 399 kr., og ellers skal du kun betale fra 39 kr. for leveringen.


Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected], hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp til at foretage din bestilling online i webshoppen. Vi står klar til at hjælpe dig.