Harlequin Tapet

Harlequin tapet der giver dit rum nyt liv

Hvis du er vild med high fashion, og er du på udkig efter billige tapeter, så vil Harlequin med al sandsynlighed stjæle dit hjerte. Her på denne side kan du se vores udvalg af Harlequin tapet, der vil bringe flotte farver og mønstre ind i dit hjem.


Harlequin er en verdenskendt tapetproducent, der designer retro tapet i højeste kvalitet. Deres designs er både innovative og kreative, og de er ikke bange for at kaste sig ud i noget, der er anderledes. Harlequin tapet kan fås i rigtig mange forskellige varianter, og der er derfor mange smukke tapeter at vælge imellem for enhver smag. Det gælder, uanset om du er til den mere afdæmpede og smukke del af naturen, eller om du foretrækker et mere utraditionelt og iøjnefaldende tapet.


Du kan med fordel opsætte disse retro tapeter på en enkelt væg for, at tapetet ikke bliver for dominerende i rummet, men samtidig giver den ønskede effekt. Ofte kommet et Harlequin tapet bedst til sin ret, når det får lov til at stå alene for at fungere som kontrast til f.eks. hvide vægge. Hvis du ønsker det, kan du naturligvis også sætte det op på alle rummets vægge for et helt andet look.

3 vare(r)
3 vare(r)

Få hjælp til at beregne din tapetmængde

Når du klikker dig ind på hvert enkelt Harlequin tapet, vil du kunne finde en guide til, hvordan du beregner, hvor mange ruller tapet du har behov for, når du skal kaste dig ud i dit tapetprojekt. Vi står også til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at beregne, hvor mange ruller du skal købe. I så fald skal du bare informere os om navnet på tapetet og målene på den væg eller de vægge, hvor tapetet skal sættes op.

Køb Harlequin tapet i forskellige farver og mønstre hos os

Er du på udkig efter smukt mønstret tapet, der kan give liv til ethvert rum, så kan du finde det hos os. Vi har løbende gode tilbud og udsalg, så du kan finde billigt tapet fra Harlequin, uanset om du er til blå, grå, rosa, mint eller helt andre farver.


Kontakt os på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk, for at få hjælp til beregningen af tapetmængde eller ved spørgsmål.