Høie of Scandinavia

Høie of Scandinavia sengetøj forhandles online

Er du på udkig efter nyt sengetøj, er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores sortiment af Høie of Scandinavia sengetøj, som kan købes til fordelagtige priser.


Du kan blandt andet vælge mellem et sæt sengetøj i hør, som har en rigtig god temperaturreguleringsevne, hvilket betyder, at sengetøjet vil føles varmt om vinteren og køligt om sommeren. Du kan også vælge Høie of Scandinavia sengetøj i 100 % bomuld i flonel, hvilket er noget af det blødeste og varmeste sengetøj, du kan købe.


Rent farvemæssigt er det tydeligt at se, at Høie of Scandinavia fremstiller produkter til det skandinaviske marked. Farverne er enkle og nordiske, og du kan blandt andet vælge mellem sengetøj med striber eller tern, så det passer ind i den øvrige stil i soveværelset.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kvalitetssengetøj siden 1850

Høie of Scandinavia har siden 1850 været indbegrebet af kvalitetssengetøj. I mere end 160 år har dette brand fremstillet både puder, dyner, sengetøj og madrasser i højeste kvalitet til det skandinaviske marked, og selv den dag i dag er virksomheden et af de førende brands inden for boligtekstiler i Skandinavien.


Produkterne fra Høie of Scandinavia er Oeko-Tex standard 100-certificeret, hvilket er verdens førende sundhedsmærkning inden for tekstiler. Du er dermed garanteret en god nats søvn med Høie of Scandinavia sengetøj.


Høie of Scandinavia lægger stor vægt på blandt andet at fremstille sengetøj, der er både blødt og behageligt at ligge med, og det kommer også til udtryk i form af deres valg af materialer.

 

Køb dit nye Høie of Scandinavia sengetøj online hos os

Her hos House of Home kan du købe dit nye sengetøj fra Høie of Scandinavia til en attraktiv pris, og da vi løbende holder udsalg, har du ekstra gode muligheder for at spare penge på dit nye kvalitetssengetøj. Handler du for over 399 kr., kvitterer vi med gratis levering på hele din ordre, og leveringen sker inden for kun 1-2 hverdage, så du ikke skal vente for længe.


Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produktsortiment.