Ib Laursen

Ib Laursen

Er du på jagt efter et nyt vattæppe til sommerhuset eller havebænken, eller står du og mangler et smukt sengetæppe til at sætte prikken over i’et i din soveværelseindretning? Så kan du her på denne side se vores store og velassorterede udvalg af vattæpper og sengetæpper fra Ib Laursen.

Køb et Ib Laursen vattæppe i bomuld i forskellige farver og mønstre

Du kan blandt andet købe et quiltet Ib Laursen vattæppe i bomuld i mange forskellige farver og mønstre her i vores webshop, ligesom vi også forhandler almindelige bomuldsplaider, der kan bruges udendørs til de kølige aftener, eller når du har brug for at svøbe dig ind i et skønt tæppe i vintermånederne, mens du slapper af på sofaen eller i din yndlingslænestol.


Du kan vælge mellem rigtig mange forskellige designs, så der er noget at vælge imellem for enhver smag, uanset om du er til den enkle og rene stil, eller om du foretrækker et Ib Laursen vattæppe med blomsterprint i mange smukke farver. Tæpperne er fremstillet i 100 % ren bomuld, mens fyldet udgøres af en kombination af bomuld og polyester.

Varer 1-40 af 101

Side
pr. side

Dansk design med udgangspunkt i den nordiske stil

Ib Laursen er en dansk designer og forhandler af boligtilbehør og brugskunst, der tager udgangspunkt i den nordiske stil. Virksomheden er i dag en af Skandinaviens førende trendsættere, når det kommer til boliginteriør, tekstiler og brugskunst.På kort tid kan du med et Ib Laursen sengetæppe eller vattæppe skabe den helt rette stemning i dit soveværelse, eller hvor du ellers vælger at bruge tæppet henne. Takket være de smukke designs vil du få en meget personlig stemning i dit hjem, som indbyder til hygge og afslapning.

Bestil et Ib Laursen sengetæppe online hos os

Er du på udkig efter et nyt Ib Laursen sengetæppe, kan du med fordel købe det online hos os. Vi forhandler et stort udvalg, og vi har løbende gode tilbud på vores sortiment, så du har mulighed for at opnå store besparelser.Vi leverer til kunder i hele landet inden for 1-2 hverdage, og køber du for over 399 kr., får du fri fragt på din ordre. Har du nogle spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected].