Juna

Juna sengetøj og duge – dansk design i høj kvalitet

Er du på udkig efter en smuk Juna dug, eller måske noget Juna sengetøj? Så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig se vores store udvalg af forskellige tekstiler fra Juna. Du kan både finde sengesæt, viskestykker, tæpper og duge i et enkelt, stribet eller ternet design.

 

Boligtekstiler siden 1972

Juna er en dansk virksomhed, som designer forskellige former for boligtekstiler i klassiske og moderne linjer. Her er der et udpræget fokus på den høje kvalitet og øjet for detaljen. Juna fremstiller selv deres egne designs, og de har designet forskellige former for boligtekstiler siden 1972. Dermed har de mere end 45 års erfaring bag sig, hvilket har resulteret i en lang række produkter, der både er komfortable og holdbare.


Designmæssigt arbejder Juna med at tænke de kommendes sæsoners boligtrends ind i en traditionel tankegang for til sidst at ende op med et produkt i et moderne og tidssvarende design. Der produceres hvert år to forskellige kollektioner, der tager udgangspunkt i relevans og simplicitet, hvor de klassiske traditioner vægtes højt.

2 vare(r)
JunaCelebrateBlondedugHvid150x270-20
Specialpris DKK  359,40
Pris: DKK  599,00
2 vare(r)

Køb en Juna dug der passer til din boligindretning

Junas produkter er designet, så de passer ind i ethvert skandinavisk hjem, og du vil derfor altid kunne finde en Juna dug eller andre boligtekstiler, der passer ind i din øvrige indretning. De forskellige tekstiler er både bløde og smukke, og de kan være med til at skabe et eksklusivt look i din bolig.


Hvem har ikke lyst til at lægge en smuk dug på bordet, når der kommer gæster? Og hvem ønsker ikke at kravle under en blød og behagelig dyne om aftenen?

 

Find gode tilbud på Juna sengetøj og andre tekstiler

Vi har løbende attraktive tilbud og udsalg på vores sortiment af Juna boligtekstiler, og du har dermed mulighed for at købe et sæt Juna sengetøj eller en Juna dug til en ganske fordelagtig pris.


Vi tilbyder desuden gratis fragt ved ordrer på over 399 kr., og derudover leverer vi inden for 1-2 hverdage. Har du brug for at komme i kontakt med vores kundeservice, kan vi kontaktes på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk.