Koustrup&Co

Koustrup&Co

Koustrup Design / Jim Lyngvild Design – produkter til dig og dit hjem

Er du på udkig efter en kosmetikpung, sengesæt, viskestykker eller noget helt fjerde med de smukke print, som er kendetegnet ved produkterne fra Koustrup Design, så er du kommet til den helt rette webshop. Her på denne side kan du nemlig finde vores store sortiment af produkter fra Jim Lyngvild Design / Koustrup Design, som er med til at sætte kulør på tilværelsen.

Iblandt vores store udvalg af produkter online kan du finde smukke sengesæt, kosmetikpunge, økologiske viskestykker, dækkeservietter og bogmærker. Koustrup Design er særligt kendt for deres print med planter og dyr, hvilket skyldes, at de har en baggrund inden for biologi samt en stor interesse inden for naturemner. De er også optagede af den økologiske levevis, hvilket blandt andet kommer til udtryk i deres økologiske tekstiler.

40 varer

pr. side

Samarbejde med Jim Lyngvild Design

Koustrup Design har blandt andet indgået et samarbejde med Jim Lyngvild Design, som har skabt sin egen kollektion med inspiration fra gamle hollandske kakler fra 1700-tallet. Som vi alle sammen kender Jim Lyngvild, afspejler denne kollektion en kombination af det nye, det gamle, det klassiske og det moderne. Alle materialerne er naturligvis af høj kvalitet.

Med denne kollektion fra Jim Lyngvild Design har Jim Lyngvild haft et ønske om at skabe en kollektion, der kombinerer det upolerede og det rå med det fine og elegante. Det betyder, at kollektionen er skabt til både at kunne kombineres med bryllupsgaverne, genbrugsfundene og arvestykkerne, og de er derfor også en perfekt gaveide.

Køb produkterne fra Koustrup Design online hos os

Hos House of Home tilbyder vi hurtig levering på 1-2 hverdage, og vi leverer gratis til kunder i hele landet ved ordrer på mere end 399 kr. Ellers koster fragten kun 29 kr. Leder du efter en værtindegave til en, der elsker at læse i bøger, kan et af de fine bogmærker fra Koustrup Design / Jim Lyngvild Design være et oplagt bud, eller hvad med et fint økologisk viskestykke med natur-, frugt- eller planteprint til naturelskeren?

Ønsker du at købe en gave til en, du holder af, tilbyder vi gratis gaveindpakning, men du kan selvfølgelig også vælge at forkæle dig selv med disse produkter. De vil helt sikkert pryde enhver boligindretning.