Krasilnikoff

Krasilnikoff brugskunst til salg online

Her på denne side kan du se vores store sortiment af Krasilnikoff brugskunst.
Krasilnikoff er en grossistvirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 2002. I dag holder de til ca. 75 kilometer vest for København, hvor de designer og producerer deres helt egne produkter. Nogle af deres mest kendte brands er ”Happy Mugs” og ”Happy Stars”, som du måske allerede kender til.


Deres brugskunst-kollektioner består bl.a. af krus, bordskåner, dækkeservietter og viskestykker, som alle findes i mange forskellige farver og mønstre. Der er med andre ord noget at finde for enhver smag her i vores Krasilnikoff webshop, og der kommer løbende nye produkter til.

5 vare(r)
KrasilnikoffAhornGuldDkkeserviet35x48-20
Specialpris DKK  29,50
Pris: DKK  59,00
KrasilnikoffBordlberAhornGuld35x120-20
Specialpris DKK  69,50
Pris: DKK  139,00
KrasilnikoffJuleDkkeserviet35x48-20
Specialpris DKK  29,50
Pris: DKK  59,00
KrasilnikoffJuleDkkeserviet35x48-20
Specialpris DKK  29,50
Pris: DKK  59,00
KrasilnikoffViskestykkeXMas50x70-20
Specialpris DKK  29,50
Pris: DKK  59,00
5 vare(r)

Skab en hyggelig stemning med Krasilnikoff brugskunst

Krasilnikoff brugskunst er kendt for at skabe en hyggelig stemning i hjemmet, hvor alle føler sig velkomne. Farverne er afdæmpede og indbydende, samtidig med at de vil kunne passe ind i ethvert hjem. Du kan f.eks. vælge et par farvestrålende viskestykker, som vil kunne give lidt kant og personlighed i et stilrent hjem, hvor alting er sort og hvidt. Du kan også købe en bordskåner med et budskab som f.eks. ”Anti Stress”, eller du kan vælge et sæt enkle og stilrene dækkeservietter, der vil kunne passe perfekt ind i enhver moderne indretning. Hvilket udtryk de forskellige designs vil give afhænger bl.a. af, hvad du selv sætter dem sammen med.

Køb brugskunst online i vores Krasilnikoff webshop

Uanset om du er på udkig efter et happy mug, viskestykker eller dækkeservietter til dig selv eller til en gave, så kan du med stor fordel bestille dit Krasilnikoff brugskunst i vores online shop. Vi tilbyder hurtig levering inden for kun 1-2 hverdage, når du bestiller via vores Krasilnikoff webshop, og derudover tilbyder vi gratis levering på hele din ordre, hvis du køber for mere end kr. 399,-. Køber du for mindre end kr. 399,-, kan vi tilbyde dig en billig fragtpris fra kun kr. 39,-, og vi leverer til kunder i hele landet.


Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller hvis du har brug for hjælp til at foretage din bestilling. Ring på telefon 62 21 15 56 eller skriv til e-mail kontakt@houseofhome.dk.