Madam stoltz

Køb produkter fra Madam Stoltz online

Her hos House of Home elsker vi Madam Stoltz. Madam Stoltz er et skønt bornholmsk designfirma, som altid mestrer at levere en lækker, bohemet og rå indretning med blandt andet lysestager, lanterner, plaider, puder, tasker, tæpper, julepynt og meget, meget mere. Du vil helt sikkert se mere til de skønne varer fra Madam Stoltz online her i vores webshop.

 

Historien bag Madam Stoltz

Det danske designfirma, Madam Stoltz, blev etableret for mere end 20 år siden. Pernille Stoltz tog dengang på en lang backpack-tur rundt i Asien og vendte hjem med masser af nye indtryk og inspiration – og ikke mindst en drøm om at starte sin egen virksomhed med salg af sine egne produkter.


Navnet, Madam Stoltz, er Pernilles indiske kaldenavn, og forkærligheden for Indien kommer også tydeligt til udtryk i virksomhedens produktsortiment. Her er der en rød tråd mellem både design, materialevalg, farver og kvalitet, og produkterne emmer af Østen på en måde, så de passer perfekt ind i vores moderne indretning.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Bestil boliginteriør fra Madam Stoltz online i vores webshop

Er du vild med en rå bohemeindretning i hjemmet, kan du med fordel kigge nærmere på vores sortiment af produkter fra bornholmske Madam Stoltz. Du kan enten sammensætte flere produkter og skabe en unik og rå indretning, eller du kan købe et enkelt produkt og give din nuværende indretning kant.


House of Home er en 100 % danskejet webshop, som forhandler en række forskellige, kendte mærkevarer. Derfor forhandler vi selvfølgelig også de populære produkter fra Madam Stoltz online i vores webshop, og vi tilføjer løbende nye produkter til vores sortiment.


Shop online hos os og få dine produkter leveret inden for ganske kort tid. Vi tilbyder levering på 1-2 hverdage i hele landet, og vi tilbyder gratis levering, når du køber for mere end 399 kr. Køber du for mindre, starter vores fragtpriser på 39 kr.


Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for hjælp til at bestille i vores online shop, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produktsortiment eller brandet Madam Stoltz. Du kan med fordel ringe til vores kundeservice 62 21 15 56, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk hvis du foretrækker det.