Marc O'Polo

Marc O'Polo

Marc O’Polo sengetøj og håndklæder i et tidløst design

Er du på udkig efter sengetøj eller håndklæder i et stilrent og tidløst design, så kan du her på denne side finde vores sortiment af kvalitetsholdige produkter fra Marc O’Polo.


Marc O’Polo er kendt for at fremstille håndklæder og sengetøj i et funktionelt, afslappende og tidløst design, som kan købes til konkurrencedygtige priser. Sengetøjet er fremstillet og designet med inspiration i den nordiske stil, og det vil derfor passe ind i ethvert skandinavisk hjem, der bærer præg af enkelthed og elegance.


Vores Marc O’Polo sengetøj er fremstillet i 100 % bomuldssatin, hvilket giver en ekstra blødhed og en rigtig god slidstyrke. Du får dermed noget sengetøj, der kan holde i rigtig mange år. Desuden er sengetøjet testet for sundhedsskadelige stoffer, og så er det samtidig også Oeko-Tex 100-certificeret, så du kan sove roligt om natten.

10 varer

pr. side

Vælg et sengesæt der passer til den øvrige indretning

Sengetøjet kigger man på, hver gang man skal sove, eller når man opholder sig i soveværelset, medmindre man lægger et sengetæppe over sengen, når man ikke sover. Derfor er det også vigtigt, at sengetøjet er pænt at kigge på, og at det skaber den rette stemning, når du skal sove.


De fleste foretrækker, at deres sengetøj passer ind i stilen med deres øvrige indretning i hjemmet, så der er en rød tråd, og det er der også gode muligheder for at finde ved at vælge Marc O’Polo sengetøj.


Samtidig skal sengetøjet vigtigst af alt også være behageligt at sove med, og her er der mange, der foretrækker det bløde bomuldssatin, som sengetøjet fra Marc O’Polo også er fremstillet i.

 

Køb Marc O’Polo sengetøj i vores online shop

Der er mange fordele ved at handle hos Stuhrkompagniet. Vi tilbyder blandt andet hurtig levering på 1-2 hverdage, så du ikke skal vente for længe på dit nye Marc O’Polo sengetøj, og derudover tilbyder vi også gratis levering ved køb for over 399 kr. Shop online hos os og nyd dit nye sengesæt inden for få dage.


Har du behov for at kontakte vores kundeservice, kan du enten ringe til os på telefon 62 21 15 56, eller du kan skrive til vores e-mail [email protected].