Mito Mito

Mito Mito – unikke designs der skiller sig ud

Mito Mito er et nyt, dansk interiør- og livsstilsbrand, som vi er begyndt at forhandler her i vores webshop. Vi forhandler et stort sortiment af deres produkter, som blandt andet består af smukke og farverige puder samt makeuppunge og clutches i forskellige farver og mønstre.


Er du på udkig efter en ny pude til lænestolen eller sofaen, eller har du brug for en makeup-pung, som skiller sig lidt ud fra det sædvanlige, vil du formentlig sætte pris på Mito Mitos unikke designs.


Produkterne er alle fremstillet i højeste kvalitet, og der er brugt meget tid på de fine detaljer, der går igen i alle produkterne. Den nuværende kollektion er fremstillet af afrikanske tekstiler, der håndplukket i Kenya. Pudebetrækkene er fremstillet af 100 % bomuld og tåler håndvask på maks. 30 grader.


Makeuppungene har en rigtig god størrelse, hvor der er plads til alt, hvad du har brug for, når du er på farten. Der kan både ligge pensler, mascara og cremer i pungene, så du ikke skal gå på kompromis med dit udstyr, uanset hvor du befinder dig henne.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sæt kulør på tilværelsen med forskellige farver og prints

Hos Mito Mito ønsker man at sætte kulør på tilværelsen, da deres produkter fremstilles i mange forskellige farver og en lang række forskellige prints. Virksomheden har base i København, men de henter inspiration fra hele verden, hvilket også er en af grundene til, at deres produkter har meget forskellige udtryk.


Filosofien bag Mito Mito er, at produkterne skal skille sig ud og ikke ligne de mange andre tusindvis af produkter, der allerede er på markedet inden for boliginteriør.

 

Køb produkter fra Mito Mito og undgå masseproduktion

Produkterne er unikke, og de kan ikke masseproduceres. De forskellige stoffer, der anvendes til fremstillingen af produkterne, kan kun købes i begrænsede mængder, og derfor vil sortimentet løbende bære præg af nye varer i forskellige designs.


Vælger du for eksempel at købe en makeup-pung eller en pude fra Mito Mito, kan du være sikker på, at du får et unikt produkt, som kun ganske få andre har mulighed for at købe.


Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Mito Mitos unikke koncept, kan du enten ringe til os på telefon 62 21 15 56 eller skrive til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk.