Morris & Co Tapet

Morris & Co tapet forhandles

Kunne du tænke dig at gøre din indretning i hjemmet mere personligt og elegant, og er du på udkig efter unikke og spændende tapeter? Så er du kommet til den helt rigtige side. Her hos House of Home forhandler vi blandt andet Morris & Co tapet, så kan give din indretning karakter.

Smukt tapet der tager inspiration i naturen

Morris & Co har navngivet deres virksomhed efter William Morris, der var en engelsk kunster, som tilbage i 1860’erne begyndte at designet tapeter. Tapeterne med de gamle designs bliver i dag fremstillet i England ved hjælp af nogle helt særlige teknikker, således at tapeterne minder om gamle og håndlavede tapeter, der er meget eftertragtede hele verden over.

William Morris er særligt kendt for sine smukke og detaljerede tapetmønstre, der tager udgangspunkt i symmetrien og tilfældigheden i naturen. Hvis du er vild med tapeter, der har et naturligt udtryk, så vil du helt sikkert også kunne lide vores sortiment af Morris & Co tapet.

3 vare(r)
3 vare(r)

Skab din egen personlige stil med Morris & Co tapet

Med det smukke Morris & Co tapet kan du skabe din helt egen unikke og personlige stil. Du kan for eksempel sætte tapetet op på en endevæg i sofahjørnet, eller du kan tapetsere din entre med et af de smukke tapeter for at skabe den helt rigtige stemning, når du og dine gæster træder ind i dit hjem. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan du kan bruge de skønne tapeter.

Bestil online i vores webshop

Når du handler i vores webshop, sørger vi altid for, at du får dine varer leveret inden for 1-2 hverdage, uanset hvor i landet du bor henne. Køber du for mere end 399 kroner, tilbyder vi tilmed gratis fragt, og køber du for under 399 kr., tilbyder vi en billig fragtpris fra kun 39 kr.

Har du nogle spørgsmål omkring vores udvalg af Morris & Co tapet, eller har du brug for hjælp til din bestilling, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon 62 21 15 56 eller via vores e-mail kontakt@houseofhome.dk.