Night & Day

Night & Day

Night & Day sengetøj, puder og dyner

Er du på udkig efter en ny pude, dyne eller et sæt sengetøj? Så kan du her på denne side finde vores udvalg af Night & Day sengetøj, dyner og puder for enhver smag. Det meste af sengetøjet er fremstillet i bomuldssatin, som er meget blødt og behageligt at sove med, og så kan det holde vask efter vask.

 

Køb både en Night & Day pude, dyne og tilhørende sengetøj

En Night & Day pude er fremstillet af bløde fiberdun, og du kan selv tage noget af fyldet ud, hvis du har behov for en lavere pude. Puderne er Oeko-Tex-certificerede, så du kan sove helt trygt om natten.


Blandt vores sortiment kan du også finde et sæt med både Night & Day pude og dyne i junior-størrelse. Sættet er allergivenligt, så du kan give din baby eller dit barn et sundt og godt sengemiljø.


Vores udvalg af Night & Day sengetøj dækker over mange forskellige farver og mønstre, så der er noget at vælge imellem for enhver smag. Du kan for eksempel vælge mellem et klassisk, enkeltfarvet sengesæt, eller du kan vælge mellem striber, tern eller blomstrede mønstre.

21 varer

pr. side

Danske boligtekstiler i høj kvalitet

Night & Day er en dansk producent af forskellige boligtekstiler i høj kvalitet, og de fremstiller deres produkter i stilrene og elegante designs, som passer ind i ethvert hjem. Der er dermed noget at vælge imellem for enhver smag, uanset om man foretrækker at kigge på smukke blomster, elegante striber eller flotte tern, når man skal sove. Der er tænkt nøje over farvesammensætningerne, så du kan få en rolig nats søvn.

 

Attraktive tilbud på dit nye Night & Day sengetøj

Hos Stuhrkompagniet holder vi løbende udsalg, og du kan dermed være heldig at finde nogle rigtig gode tilbud på vores udvalg af Night & Day sengetøj og andre boligtekstiler fra Night & Day.


Vi leverer desuden i løbet af 1-2 hverdage, og vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 399 kr.


Har du nogle spørgsmål angående vores sortiment, eller har du brug for hjælp til din bestilling, kan vi kontaktes enten på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected].