Notes By Susanne Schjerning

Notes by Susanne Schjerning – sengetøj og akryldug i høj kvalitet

Her på denne side kan du finde de skønneste produkter fra Notes by Susanne Schjerning. Vores sortiment består både af Susanne Schjerning sengetøj og akrylduge i finurlige mønstre, flotte farver og lækre kvaliteter. Det er sådan, vi kender Notes by Susanne Schjerning.

 

Tekstiler fra Notes by Susanne Schjerning

Hos House of Home kan du købe en flot Susanne Schjerning akryldug med skønne motiver i metermål, så du kan få lige præcis den størrelse dug, der passer til dit bord. Vi forhandler også fantastisk sengetøj i de bedste kvaliteter, som emmer af luksus. Her får du med andre ord fantastiske tekstiler til bordet eller sengen, der skaber en hyggelig stemning hele året rundt.


Vælg blandt andet mellem tekstiler, hvor træernes smukke årringe er gengivet, hvor gyldne, nedfaldne blade henleder tankerne til det smukke danske efterår, hvor træernes blade skifter farve, eller vælg tekstiler med store, smukke blade i forskellige afskygninger.

1 vare(r)
AkryldugEnglePurple140cmBred-20
Pris Pr. Meter DKK  159,00
1 vare(r)

Bring naturen indenfor med Susanne Schjerning sengetøj eller duge

Brandet Notes by Susanne Schjerning er en videreudvikling af brandet Design by Susanne Schjerning, som er et 15 år gammelt brand. Ideerne til de mange smukke design findes i naturen, hvilket tydeligt kan ses i de forskellige tekstiler. Tanken bag er at blive mindet om roen i naturen, for eksempel i form af træernes blade eller dyrene, fordi mange af os har en travl hverdag, der byder på både stress og jag.


De smukke designs passer perfekt ind i en moderne boligindretning, uanset om der er tale om en Susanne Schjerning akryldug eller Susanne Schjerning sengetøj.

 

Køb en Susanne Schjerning akryldug eller et sengesæt online

Vi tilbyder attraktive priser på vores sortiment af akrylduge og sengetøj fra Notes by Susanne Schjerning, så du kan få tekstiler i høj kvalitet til en god pris. Derudover har vi også løbende gode tilbud, som du kan holde øje med her på siden.


Vi er en 100 % danskejet webshop, og vi leverer vores varer til kunder i hele landet inden for 1-2 hverdage. Køber du for mere end 399 kr., får du tilmed gratis levering.

Har du nogle spørgsmål om vores produkter, kan du med fordel ringe til vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller skrive til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk