Pagunette

Pagunette boligtekstiler til hele hjemmet

Her på denne side kan du se vores store og velassorterede udvalg af lækre sengetæpper, puder og andre former for boligtekstiler fra Pagunette. Produkterne fra Pagunette passer ind i ethvert hjem og bruges typisk i soveværelset eller på badeværelset.


I vores Pagunette webshop kan du blandt andet finde forskellige produkter til hjemmet, som for eksempel gulvtæpper, håndklæder, pudebetræk, duge, bademåtter, gardiner, badekåber, plaider, og du kan vælge imellem rigtig mange forskellige farver og smukke mønstre.


Du kan både vælge mellem de mere afdæmpede og stilrene farver, eller du kan vælge boligtekstiler i friske farver med mønstre, hvor der er hentet inspiration i naturen.

 

En af Skandinaviens førende inden for boligtekstiler

Pagunette er en dansk virksomhed, der blev etableret helt tilbage i 1960. I dag er Pagunette en af Skandinaviens førende virksomheder inden for boligtekstiler i højeste kvalitet, og virksomheden har et stort fokus på altid at imødekomme kundernes behov. Derfor sørger de hele tiden for at være på forkant med nutidens produktudvikling og designs.

1-45 of 71
ChristySupremeBadekbeBl-20
Flere varianter
ajax-loader
DKK  899,00
AkryldugDanmark140cmBred-20
Pris Pr. Meter DKK  159,00
AkryldugStripeRdhvid140cmBred-20
Pris Pr. Meter DKK  159,00
AkryldugCheckRd140cmBred-20
Pris Pr. Meter DKK  159,00
AkryldugFandangoGrn140cmBred-20
Pris Pr. Meter DKK  149,00
AkryldugStripeBeigeHvid140cmBred-20
Pris Pr. Meter DKK  159,00
VoksdugLeavesBrun140cmBred-20
Pris Pr. Meter DKK  159,00
VoksdugJul140cmBred-20
Pris Pr. Meter DKK  79,00
1-45 of 71

Køb dine boligtekstiler online i vores Pagunette webshop

I vores Pagunette webshop har vi valgt at forhandle et bredt og varieret sortiment af de skønne produkter fra Pagunette. Der er derfor noget at finde for enhver smag, og produkterne passer ind i enhver skandinavisk indretning, hvad enten du er til rene linjer, eller du ønsker at sætte kulør på indretningen.


Vi har løbende udsalg i vores Pagunette webshop, og du kan dermed opnå store besparelser på udvalgte produkter. Er du på udkig efter en attraktiv pris på et bestemt produkt, kan du med fordel løbende holde dig opdateret omkring vores produktsortiment og tilbud her på denne side.


Køber du for over 399 kr. i vores webshop, opnår du gratis fragt på dit køb, og vi sørger altid for at levere vores ordrer inden for 1-2 hverdage. Dermed behøver du ikke at vente alt for lang tid på at modtage dine varer. Køber du for mindre end 399 kr., koster fragten fra kun 39 kr.


Har du nogle spørgsmål omkring vores leveringsbetingelser eller vores udvalg af produkter fra Pagunette, hører vi meget gerne fra dig. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller skrive til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk.