Ringsted Dun

Ringsted Dun

Ringsted Dun dyner og hovedpuder

Det er en kunst at vælge ny dyne eller hovedpude. Det gælder om at vælge en hovedpude, der passer til den stilling, som man sover i, og som samtidig både har den rette størrelse, højde og hårdhed til ens personlige præferencer. Dynen skal være behagelig at ligge med, og den bør hverken være for varm eller for kold.


Hos House of Home forhandler vi et stort udvalg af produkter fra Ringsted Dun. Du kan både vælge en Ringsted Dun pude, som passer præcis til dine behov, eller du kan vælge en Ringsted Dun dyne, der i kombination med lækkert sengetøj sørger for, at du sover behageligt om natten.


Du kan vælge mellem dyner og puder med fyld af flere forskellige slags fjer og dun, og de findes i flere forskellige prisklasser. Vælg blandt andet mellem moskusdun, edderdun, andedun eller gåsedun.


Har du en tendens til at få det varmt om natten, kan du med fordel vælge en Ringsted Dun dyne og pude, der har specielle kølende egenskaber. I så fald skal du gå efter produkterne med navnet ”Breeze”.

11 varer

pr. side

Køb en danskproduceret Ringsted Dun pude eller Ringsted Dun dyne

Ringsted Dun er en dansk virksomhed, der siden 1947 har fremstillet alle sine produkter i Danmark. Virksomheden tager hensyn til både dyrevelfærd og forbrugerne. Både dyner og puder er allergivenlige og uden skadelig kemi, og de består af nye, europæiske fjer af markedets bedste kvaliteter.


Køber du en Ringsted Dun pude eller dyne, kan du forvente, at den er fremstillet med respekt for det danske håndværk og med optimal søvnkomfort i fokus. I fremstillingsprocessen er der blandt andet taget udgangspunkt i innovative produkter samt H. C. Andersens fortryllende eventyr, hvorfor de fleste af produkterne har navne, der henviser til et af de verdenskendte eventyr.


Produkterne er alle fremstillet i højeste kvalitet, så du er sikret de bedst mulige betingelser for en god nattesøvn. Vælger du en Ringsted Dun dyne eller hovedpude, kan du være sikker på, at du får kvalitet for dine penge.

 

Bestil online og få hurtig levering

Vi tilbyder 1-2 hverdages levering og gratis fragt, når du køber en Ringsted Dun pude eller dyne for over 399 kr. Har du spørgsmål, kan vores kundeservice kontaktes enten på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected]