Sanderson Tapet

Sanderson tapet til din bolig forhandles online

Er du på jagt efter det eftertragtede Sanderson tapet, og leder du efter en online forhandler? Så er du havnet det helt rette sted. Hos House of Home har vi et stort og velassorteret udvalg af de smukke tapeter, som du kan købe online her i vores webshop. Vi er en 100 % dansk webshop, og vi leverer til kunder i hele landet.

Tapet med klassiske og håndtegnede mønstre i smukke farver

Sanderson er i dag berømt for en signatur og en moderne livsstil. Deres look kombinerer klassiske og håndtegnede mønstre med friske, livlige og smukke farver, der skaber et elegant og stilrent look. Sanderson tapet byder på både engelskinspirerede og traditionelle mønstre, der kan skabe den helt rette stemning i dit hjem.

4 vare(r)
4 vare(r)

Firmaet blev stiftet tilbage i 1860, hvor Arthur Sanderson selv importerede og solgte forskellige tapeter. Gennem årene har virksomheden produceret deres eget Sanderson tapet, som følger den moderne stil og tidens tendenser. Det er især naturen, der er en stor inspirationskilde til de forskellige mønstre og designs, og virksomheden er derfor også særligt kendt for deres store sortiment af tapeter med blomstermotiver. Du kan dog også finde Sanderson tapet i en mere enkel stil med rene linjer, der passer ind i ethvert hjem.

Alle tapeterne fra Sanderson bliver produceret i Storbritannien.

Køb dit foretrukne Sanderson tapet hos os

Har du fundet et særligt Sanderson tapet, der vil passe perfekt ind i din boligindretning, så kan du nemt bestille det online i vores webshop. Vi tilbyder hurtig levering på kun 1-2 hverdage i hele landet, og du får gratis levering, når du køber for mere end 399 kr. i vores webshop.

Har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, eller har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment af tapeter fra Sanderson, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 62 21 15 56, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk, hvis det passer dig bedre. Så hører du tilbage fra os inden for ganske kort tid.