Skinbjerg Design

Skinbjerg Design julepynt

Er du på udkig efter smukt og elegant julepynt til din bolig, så kan det være, at du kan finde noget, der falder i din smag iblandt vores sortiment af julepynt fra Skinbjerg Design.

Køb julepynt fra Skinbjerg Design med god samvittighed

Skinbjerg Design er et dansk brand, der fremstiller et stort udvalg af livsstilsprodukter og boliginteriør i et tidløst skandinavisk design og en høj kvalitet. Virksomheden Skinbjerg Design blev etableret tilbage i 2016, men holdet bag firmaet har mere end 50 års erfaring inden for deres fag.

Deres designstil er klassisk inspireret, og de har et stort fokus på at producere bæredygtige produkter. Derfor er deres smukke julepynt fremstillet af genbrugspapir.

Går du op i miljøet, og ligger genbrug dig nært, eller synes du bare, at det er en fin tanke at tage noget gammelt og give det nyt liv i form af julepynt i en tid, der netop handler om næstekærlighed og om at værne om sine næste, så er dette julepynt fra Skinbjerg Design lige noget for dig.

3 vare(r)
SkinbjergDesignPapirJulekugle-20
Flere varianter
ajax-loader
DKK  29,95
SkinbjergDesignPapirEngle-20
Flere varianter
ajax-loader
DKK  29,95
SkinbjergDesignPapirTr-20
Flere varianter
ajax-loader
DKK  39,95
3 vare(r)

Pynt op i hjemmet og skab en hyggelig julestemning

Julepynten fra Skinbjerg Design kan anvendes på mange forskellige måder. Du kan for eksempel hænge det op på juletræet, eller du kan bruge det til en fin dekoration på julebordet. Du kan også hænge det op ved vinduerne, eller du kan forære det smukke julepynt i gave som en sød tanke til en, du holder af, eller som en del af en adventskalender.

Når du klikker dig ind på de forskellige typer julepynt her på siden, kan du læse mere om de forskellige produkter, ligesom du også har mulighed for at vælge mellem forskellige farver og størrelser.

Bestil online i dag for hurtig levering

Når du bestiller online via vores webshop, så sørger vi for en hurtig levering på kun 1-2 hverdage til hele landet, så du ikke skal vente for længe på at modtage din ordre. Hvis du køber for over 399 kr., kvitterer vi med gratis fragt, og ellers kan vi tilbyde en billig leveringspris fra kun 39 kr.

Kontakt os på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk, hvis du har brug for hjælp til din bestilling.