Södahl/Sødahl

Södahl/Sødahl

Køb produkter fra Södahl online hos os

Er du på udkig efter en smuk Södahl juledug, et Södahl badeforhæng eller måske en lækker badekåbe fra Södahl? Så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store sortiment af produkter fra danske Södahl.

 

Alt lige fra en Södahl juledug til sengetøj og karklude

Vores sortiment af produkter fra Södahl dækker hele hjemmet. Du kan købe alt til både badeværelset eller køkkenet, hvad enten du er på udkig efter et nyt badeforhæng, en sæbedispenser, en sæbeskål eller en toiletspand, eller om du skal bruge et nyt forklæde, viskestykker, karklude eller lignende. Til bordet kan du købe alt lige fra en stemningsfuld Södahl juledug til en smuk og enkel dug i akryl eller hør.


Til stuen kan du finde trendy puder og smukke plaider, der er fremstillet af de bedste råvarer i alle tidens farver, og til soveværelset kan du købe lækre bomuldskvaliteter, som for eksempel renforcé, percale og bomuldssatin. Sengelinned fra Södahl fås i mange forskellige kvaliteter og prisniveauer, og det giver alle, lige fra den studerende til den kvalitetsbevidste køber, en mulighed for en skøn, luksuriøs søvn.

Varer 1-40 af 88

Side
pr. side

Om Södahls unikke produkter

Södahls koncept er at skabe produkter i unikke kvaliteter samt flotte farver og mønstre, der kan kombineres på forskellige måder. De går meget op i bæredygtighed, hvorfor en stor del af deres produkter er Oeko-Tex-certificerede.


Södahl har et dejligt stort sortiment af lækre duge i højeste kvalitet, sengetøj, sengesæt og alverdens farver i skønne, bløde håndklæder.

 

Hurtig levering og gratis fragt ved køb over 399 kr.

Hos House of Home tilbyder vi blandt andet hurtig levering på kun 1-2 hverdage, og vi tilbyder tilmed gratis fragt, når du køber for mere end 399 kr. Ellers koster fragten kun fra 29 kr.


Vi har løbende gode tilbud på vores sortiment af produkter fra Södahl, så skal du ud og købe en flot Södahl juledug til julebordet, eller står du og mangler en pæn toiletspand til badeværelset, kan du med fordel løbende holde øje med vores priser her på denne side.


Har du nogle spørgsmål omkring vores produktsortiment, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected]