Speedtsberg

Speedtsberg

Speedtsberg brugskunst og boliginteriør

Er du på udkig efter en Speedtsberg lysestage, et Speedtsberg tæppe eller noget helt tredje? Her hos House of Home forhandler vi et stort udvalg af produkter fra danske Speedtsberg, som du kan købe online i vores webshop til attraktive priser.


Speedtsberg har specialiseret sig i at fremstille moderne interiør, der er inspireret af den skandinaviske stil. Du vil derfor uden tvivl kunne finde brugskunst eller interiør fra Speedtsberg, som passer ind i lige netop dit hjem, hvis du er til den nordiske eller skandinaviske indretningsstil.


Hvert år fremstiller de to nye kollektioner, som består af både boliginteriør, brugskunst, tekstiler og lignende, og der kommer derfor jævnligt nye produkter til sortimentet. Vores sortiment bliver også opdateret løbende, så kan du ikke lige finde det, du står og mangler, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget, vi kan skaffe hjem til dig.

Varer 1-40 af 53

Side
pr. side

Historien om den danske virksomhed

Speedtsberg blev i 2007 stiftet af Susanne Speedtsberg, der selv har mange års erfaring fra interiørbranchen, og som altid har haft et stort ønske om at skabe sin egen virksomheden inden for faget. Virksomheden startede i Susannes mands firmalokaler, men i dag holder Speedtsberg til i Brabrand, hvor der både er lager, administration og et stort showroom.

 

Køb en Speedtsberg lysestage eller et Speedtsberg tæppe

Det er i særdeleshed Speedtsbergs lysestager og tæpper, som vi forhandler her i vores webshop, og de kan passe ind i ethvert hjem. Har du for eksempel brug for et nyt gulvtæppe til gangen eller entreen, eller leder du efter nogle smukke lysestager, som kan skabe den rette stemning i dit hjem?

 

Shop online hos os og modtag dine varer hurtigt

Vi tilbyder hurtig levering på kun 1-2 hverdage, så du ikke skal gå og vente for længe på dine nye produkter til boligen. Du kan også købe et Speedtsberg tæppe eller en Speedtsberg lysestage til en, du holder af. Ønsker du at få pakket gaven ind, tilbyder vi at gøre dette helt gratis.


Vi tilbyder også gratis levering, hvis du køber for mere end 399 kr., og ellers koster fragten kun fra 39 kr.


Har du brug for at komme i kontakt med vores kundeservice, skal du bare ringe til os på telefon 62 21 15 56 eller skrive til vores e-mail [email protected]..