TEMPUR

TEMPUR hovedpuder – få optimal nakkestøtte under din søvn

Leder du efter en god hovedpude, som kan hjælpe dig med at få en god nattesøvn og optimal støtte af nakken, når du sover? Så kan en pude fra TEMPUR være det helt rette valg for dig. TEMPUR hovedpuder er nogle af de bedste ergonomiske puder på markedet, og derfor kan du selvfølgelig også finde dem her hos House of Home.

Vi forhandler både den populære TEMPUR Ergonomisk Original pude og TEMPURs Ergonomiske Millennium pude.

Ergonomiske TEMPUR puder

TEMPUR hovedpuder er udviklet og designet til at give dig god ergonomisk støtte, når du sover. De er derfor et oplagt valg for dig, der har problemer med nakken eller skulderne, eller som ofte vågner op med nakkespændinger eller hovedpine om morgenen.

Med TEMPUR hovedpuder kan du får den bedst mulige støtte, og samtidig kan du undgå at ligge forkert, når du sover.

2 vare(r)
TempurErgonomiskOriginalPude-20
Flere varianter
ajax-loader
Specialpris DKK  599,40
Pris: DKK  999,00
TempurErgonomiskeMillenniumPude-20
Flere varianter
ajax-loader
Specialpris DKK  599,40
Pris: DKK  999,00
2 vare(r)

TEMPUR pude – hvilken størrelse?

For at du kan få den mest optimale støtte, er det vigtigt, at du vælger den rigtige pude – og ikke mindst den rigtige størrelse. Det gælder først og fremmest om at vælge den størrelse, der passer til din kropsbygning, og som samtidig også passer til den stilling, du plejer at sove i.

Hvis du foretrækker at ligge på maven, eller hvis du ofte smider puden ned på gulvet, når du sover, vil en lav og blød pude typisk være det rette valg for dig.

Hvis din foretrukne position er på siden, kan en mellemhøj pude i stedet være det rette valg, og hvis du ofte krammer din pude sammen for at gøre den mere fyldig, vil en højere pude som udgangspunkt være det rette valg for dig.

Kontakt os for rådgivning eller bestil TEMPUR hovedpuder online

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken af vores TEMPUR puder der vil passe bedst til dig og dine behov, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på enten telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk.

Ønsker du at bestille en eller flere TEMPUR puder, kan du gøre det online her i vores webshop, hvor du også løbende vil kunne finde gode tilbud på de populære hovedpuder.