Zone

Zone

Zone badeforhæng og bademåtter i et tidløst design

Zone er et dansk designfirma, der siden 1990’erne har fremstillet og designet skønne produkter, særligt til badeværelset, som kan købes til en fordelagtig pris uden at vælte budgettet. Dette giver dig mulighed for at indrette dit hjem eller dit badeværelse med flotte og stilrene produkter, og på trods af de meget budgetvenlige priser får du høj kvalitet for alle pengene.


Zone har fokus på at skabe produkter i smukke og stilrene farver, således at produkterne kan indgå i ethvert hjem, uanset hvilken stil der er tale om. Udtrykket er minimalistisk og ærligt, og farverne er afdæmpede. Formålet med produkterne er at skabe en enkel og rolig stemning, som emmer af glæde og velvære.


Virksomheden formår konstant at være opdaterede inden for de seneste nye tendenser, samtidig med at de skaber tidløse og innovative produkter, der aldrig går af mode.

9 varer

pr. side

Køb en Zone bademåtte eller et Zone badeforhæng til badeværelset

Til badeværelset består Zones produktsortiment blandt andet af pedalspande, badeforhæng, bademåtter, tandkrus og sæbedispensere, og her hos House of home kan du både købe et Zone badeforhæng eller en Zone bademåtte.


Bademåtten er særligt velegnet til at lægge på gulvet, så du har noget blødt at træde på i stedet for kolde fliser, når du for eksempel lige har været i bad. Den har en antiskridsikker bagside, så du ikke skal bekymre dig om at glide, mens du træder på måtten. Desuden er den fremstillet i blød bomuld.


Badeforhænget skaber en smuk afgrænsning mellem bruseområdet og resten af badeværelset, og du kan vælge mellem mange forskellige farver og mønstre. Du skal blot klikke dig ind på produktet, hvor du herefter har mulighed for at vælge farve. Du kan for eksempel vælge mellem blå/hvid, rosa, lilla, grøn og sort/hvid.

 

Hurtig levering og gratis fragt

Hos House of home tilbyder vi 1-2 hverdages levering samt gratis fragt ved køb for over 399 kr., så skal du købe et nyt Zone badeforhæng eller en ny Zone bademåtte, kan du med fordel købe den hos os.


Har du behov for at tale med en kundeservicemedarbejder, kan du ringe til os på telefon 62 21 15 56 eller skrive til vores e-mail [email protected].