Dun Dyner

Dun Dyner

Mangler du en dundyne?

Hos os finder du et nøje udvalg af dundyner, fra mærker som Ringsted Dun, og Night and Day. Her kan du finde lækre dyner i Andedun og Moskusdun, både som enkelt og dobbeltdyne, samt i normal og med ekstra længde. Gå på opdagelse i vores sortiment her, og find din næste dundrøm.

Er du i tvivl om du skal vælge en dyne med dun?

Her har vi samlet en lille guide, der vil tage dig igennem de mange fordele der følger med en dundyne, samt forhåbentligt besvarer nogle af de spørgsmål eller bekymringer du måtte have dig. 

Læs Guiden her og bliv klogere på dundyner.

16 varer

pr. side
Hvorfor skal jeg vælge en dyne med dun?
Naturlig varme og isolering: 

Dundyner er kendt for deres fremragende evne til at varme og isolerer. Dunene skaber små luftlommer, der er med til at holde på varmen, hvilket skaber en isolerende effekt, der holder dig varm hele natten. Denne naturlige varme gør dundyner ideelle til køligere temperaturer, eller hvis du generelt har tendens til at fryse lidt om natten.

Åndbarhed: 

Dun har en meget effektiv cirkulation af luft, og derfor også en rigtig god åndbarhed. Dunene virker temperaturregulerende, hvilket vil sige, at du ikke skal være mange for at overophede, eller føle du bliver ´´kvalt´´ i din dyne. Dette kan især komme dig til fordel om sommeren, modsat en fiberdyne, der ikke er kendt for at være særligt åndbar.

Letvægtskomfort: 

Selvom dundyner har en god varme og isolering, føles de ikke tunge. Grundet dunenes lette og luftige materialeegenskaber, føles dundyner mere luftige og svævende i modsætning til andre dyner. Du kan derfor forvente en dyne, der blot omfavner kroppen uden at føles tyngende.

Lang levetid: 

Dun er kendt for deres langtidsholdbarhed, idet de evner at bevarer fyldigheden og formen over lang tid. En investering i en dundyne er derfor som oftest en langsigtet investering i en god nats søvn. Såfremt du passer godt på din dundyne, kan du altså forvente en dyne, der opretholder sin kvalitet over mange år.

Luksuriøs kvalitet: 

Til sidst og ikke mindst er dun også kendt for sin exceptionelle komfortmæssige kvalitet. 

Uanset om du ønsker en dyne med letvægts komfort til sommerbrug eller en fyldig og mere varm dyne til vintermånederne, er du med en dundyne sikret en dyne der kan leve op til din egen personlige komfort. Se vores udvalg af dundyner her, og giv dig selv en god søvn. 

Er du stadig i tvivl om en dundyne er det rigtige valg for dig ? eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte eller besøge os i butikken til en snak. Her rådgiver vi dig, så du er bedre klædt på til din søvn. 

Skal sengen have en make-over
Hovedpuder 

Mangler du en ny hovedpude?

Hos os finder du et fint udvalg af diverse hovedpuder, i forskellige højder og med forskellig fylde og støtte. Her kan du være sikker på at finde en hovedpude, der passer godt til dine behov og din søvn. Du kan udforske vores udvalg af hovedpuder eller du kan komme personligt ned i butikken og mærke forskellen selv.

Sengetøj

Trænger din seng til et nyt frisk pust. Hos os finder du sengetøj, i smukke mønstre, farver, og prints. Her forhandler vi både sengetøj til enkelt- og dobbeltdyner, samt i normal og med ekstra længde, så du er sikker på at finde det du skal bruge. Se vores sengetøj.

Lagner 

Er det tid til nye lagner?

Her finder du alt fra faconlagner med stræk, til kuvertlagner samt jersey, flad og glat lagner.Vi har lagner i alle gængse størrelser, og i forskellige farver. Du kan finde alle vores lækre lagner her.