Fiber hovedpuder

Fiber hovedpuder

Ved at vælge en hovedpude med fiber får du ikke kun en blød og behagelig pude, men også en pude med et par fordele, der kan forbedre din søvnkvalitet eller dit generelle velvære. Uanset om du foretrækker en fast eller blød pude, tilbyder vores sortiment noget til enhver smag.

3 varer

pr. side

 

En pude med skræddersyet støtte

En hovedpude med fiber tilpasser sig dit hoved og din nakke, hvilket bidrager til en skræddersyet støtte, uanset hvilken sovestilling du foretrækker. Denne tilpasning hjælper med at opretholde en naturlig og afslappet position for din nakke og rygsøjle, så du ikke får spændinger eller mærker ubehag.

Blød og behagelig

Fiberpuder er kendt for deres blødhed og behagelige tekstur. Uanset om du foretrækker en fiberpude, der er fast eller medium i fasthed, kan du finde en fiberpude, der passer til dine præferencer.

Allergivenlig

Hvis du lider af allergier, er en hovedpude med fiber et fremragende valg. Fibermaterialet er typisk allergivenligt og modstandsdygtigt over for husstøvmider og andre allergener, der ellers kan forværre dine symptomer. Så hvis du lider af støv allergi eller anden allergi, er en fiber hovedpude oplagt til dig.

Let at vedligeholde

Fiberpuder er ofte lette at vedligeholde. Ved vask puttes den blot i vaskemaskinen, hvorefter den kan tørretumbles. 

Tip
  •  Hvis du vil være helt sikker på din pude er tør efter vask, anbefaler vi at man vejer sin pude inden vask og efter tørretumbling. Hvis vægten er den samme, er din pude tør.
Holdbarhed

Hovedpuder med fiber har en tendens til at bevare deres form og fasthed længere end nogle andre typer puder. Dette betyder, at din investering i en fiber hovedpude vil give dig komfort og støtte i mange nætter fremover.

Se vores sortiment af fiber hovedpuder her, og find din nye drømme hovedpude.

Relaterede produkter
Dun hovedpuder 

Hos os finder du et nøje udvalg af diverse dun hovedpuder i forskellige kvaliteter og til forskellige kropstyper. Alle puderne har en god støtte, og komfort og består af de blødeste skønneste dun. Find din næste drømmepude her eller kom og se/mærk dem i vores butik. 

Sengetæpper

Mangler din seng lidt ekstra komfort, eller et nyt elegant ydre, så skal du have et sengetæppe. Hos os forhandler vi sengetæpper, til de fleste gængse sengestørrelser i smukke farver og bløde teksturer. Se vores fine udvalg af sengetæpper her, og find dit næste sengetæppe her.