Lagner

Lagner

Mangler du et lagen til din seng? I vores sortiment har vi et bredt udvalg af lagner, omhyggeligt udvalgt for at imødekomme dine behov. Vi har alt fra faconlagner med stræk, til glat lagner og flad lagner. I vores udvalg finder du lagner i gængse størrelser, og i forskellige materialer og farver til din seng.

Varer 1-40 af 46

Side
pr. side
Hvilket slags lagen skal jeg vælge?

Der findes et væld af forskellige lagner til at afdække forskellige behov, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor kan det være klogt at vide lidt om diverse lagner, så du er bedre rustet til at finde det, lagen du skal bruge. Her har vi samlet et lille overblik over diverse typer af lagner og deres formål.

Faconlagen m. stræk
 • Bruges til boxmadrasser, hvori lagnet er konstrueret til at sidde tæt omsluttet om madrassen. Derudover er der tilføjet elastik hele vejen i kanten af lagnet, så det ikke volker. Lagnet  har som regel en max højde på 30 cm, hvilket vil sige det kun passer til boksmadrassen, og ikke topmadrassen
Boxlagen 
 • Lagnet egner sig bedst til madrasser/ boxmadrasser med en max højde på 30 cm. Lagnet kommer typisk med elastik rundt i hjørnerne, til at stramme om madrassen
Jerseylagen m. stræk
 • Skal du bruge et lagen, der både kan bruges til box og topmadrassen, skal du bruge et jerseylagen med stræk. Dette lagen har en max højde på 45 cm, hvilket gør det muligt at dække både box og topmadrassen 
Toplagen/ kuvertlagen 
 • Skal du udelukkende have et lagen til topmadrassen, skal du enten have et toplagen eller et kuvertlagen. 

Toplagen

 • Har en max højde på 20 cm, og med elastik rundt i kanten til at stramme om topmadressen.

Kuvertlagen

 • Et formsyet lagen som foldes om topmadrassen (vær her opmærksom på du får fat i den rigtige størrelse, ellers kommer det til at volke)
Glat lagen/ Fladlagen 
 • Er som skrevet et helt fladt eller glat lagen der oftest bruges til springmadrasser i sengerammer, hvori man putter lagnet ned over madrassen, så det sidder i spænd inde i sengerammen.
Tips til at forlænge dine lagners levetid
 • Skift dine lagner regelmæssigt for at reducere slid og slid.
 • Undgå at vaske ved høje temperaturer, da det kan påvirke stoffets kvalitet over tid.
 • Opbevar dine lagner tørt og beskyttet mod direkte sollys for at undgå farve blegning.
Det her skal du undgå
 • Overfyld ikke vaskemaskinen, da det kan føre til overdreven friktion og slid på stoffet.
 • Brug ikke blegemiddel, da det kan skade fibrene og farverne.
 • Undgå at stryge dine lagner ved høje temperaturer, da det kan beskadige fibrene og forringe komforten.
Relaterede produkter
Sengetøj

Hos os finder du et stort udvalg af sengetøj, vi har et væld af velkendte samt anerkendte brands i vores sortiment. Her forhandler vi sengetøj i alle gængse størrelser- til enkelte dyner, dobbeltdyner, med og uden ekstra længde.Hos os finder du et stort varieret sortiment, med både ensfarvet, blomstret, stribet, trykt, og mønstret sengetøj. Se vores store udvalg af sengetøj her og lad dig inspirere.

Sengetæpper

Mangler du et nyt lækkert sengetæppe til din seng? Hos os finder du et fint udvalg af sengetæpper fra forskellige brands, i forskellige kvaliteter. Du kan her finde sengetæpper i de mest gængse størrelser. Se vores forskellige sengetæpper her, eller find dem i butikken.