Sengetæpper

Sengetæpper

Pynt din seng med et sengetæppe, eller brug det som en hurtig løsning på de travle dage, hvor der ingen tid er til at redde sengen. Med et sengetæppe kan du hurtigt tilføje din seng noget ekstra elegance, og lidt ekstra hygge. Her guider vi dig igennem diverse materialer og størrelser, så du er sikker på at finde det bedste sengetæppe til dit soveværelse.

19 varer

pr. side
Hvilken størrelse sengetæppe skal jeg vælge?

For at finde det rigtige sengetæppe, bør du kende din sengs mål. Her er det godt at kende din sengs længde samt bredde, og nogle gange også højden, målet er nemlig at kunne dække hele sengens overflade samt siderne.

Sengetæppe til Enkeltseng

Til en enkeltseng anbefales det at vælge et sengetæppe, der er lidt bredere end sengens bredde. Dette vil sikre, at sengetæppet dækker hele sengen samt siderne. Enkeltsengen er typisk 90 cm brede og her vil et sengetæppe i 140x220 være passende.

Sengetæppe til Dobbeltseng/Kingsize

Her anbefales det at vælge et større sengetæppe, så det ikke kun dækker sengen, men også draperer pænt ned langs siderne. En almindelig dobbeltseng er typisk 180 cm bred og her kan du bruge sengetæpper i 260x220 eller 240x260.

Hvilke materialer, fordele og ulemper?

Når det kommer til materialer, er der mange muligheder, og hver type har sine egne fordele og ulemper. Her har du en lille guide, så du nemt kan finde ud af hvilket materiale der passer dig bedst. 

Bomuld

Fordele: Let at vedligehold, Holdbar, Åndbar 

 Ulemper: Kan krympe lidt ved vask.

Linned

Fordele: Naturligt, Åndbart, Hypoallergen

Ulemper: Kan krølle nemt.

Uld

Fordele: Varmt, Naturligt isolerede

Ulemper: Kan være svært at rengøre.

Silke

Fordele: Luksuriøst, Blødt, Nedkølende effekt

Ulemper: Kræver særlig pleje.

Polyester

Fordele: Holdbart, Let at vedligeholde

Ulemper: Ikke særligt åndbart

Hvordan vælger jeg den rigtige farve?

Når man skal vælge farven til sit sengetæppe, gør man sig klog i at vælge en farve man godt kan lide og ikke nemt bliver træt af. Derudover kan man også have i mente hvilke farver der ellers er i soveværelset, så man eventuelt kan komplimenterer dem. 

Tænk også på de mønstre eller prints, du måtte have i rummet. Hvis dit værelse allerede har et fremtrædende mønster, kan det være bedst at gå med et ensfarvet sengetæppe.

Et godt Tip: Når du skal vælge farve
  • Neutrale nuancer som beige, grå eller hvid kan nemt matches med mange interiør stile og giver et roligt udtryk.
  • Varme farver som rød, orange eller gul kan skabe en hyggelig og intim atmosfære.
  • Kolde farver som blå, grøn eller lilla kan give en beroligende og afslappende effekt. 
Trænger din seng til en makeover?

Her guider vi dig til hvordan du skaber din drømmeseng. Hos os finder du alt fra pyntepuder, plaider, sengetøj, lagner og meget mere. Mangler din seng lidt spræl, kan du fint tilføje et par pyntepuder, og et lækkert plaid. På denne måde, kan du med meget få tilføjelser skabe et helt nyt udtryk på din seng.Vil du ændre udtrykket af hele din seng, kan det være en god ide med et nyt lækkert sæt sengetøj eller et sengetæppe. Her har du virkelig mulighed for at skabe en helt ny atmosfære i dit soveværelse. 

Pyntepuder

Hos os finder du et skønt udvalg af diverse pyntepuder. Her har vi pyntepuder i både blomstret stribet/samt mønstret og ensfarvet, så du kan være sikker på at finde noget i din stil. 

Plaider

Mangler du lidt ekstra hygge og varme, er et plaid helt perfekt. Forkæl dig selv med et af vores lækre plaider i uld eller fleece, til de kolde nætter, eller som et ekstra lille lag til sengen.

Sengetøj

Hos os finder du et bredt udvalg af sengetøj. I vores sortiment kan du finde mange anderkendte og lækre mærker. Vi forhandler sengetøj i forskellige gængse størrelser i lækre materialer.Her har vi sengetøj med  mønster, striber, blomster eller ensfarvet.