Gardiner og tilbehør

Gardiner og tilbehør

Farver og mønstre skaber liv!

Ligesom gardiner og tekstiler kan de i den grad skabe stemning og understrege din personlige stil. Både dit valg og dit fravalg af farver og mønstre er derfor en vigtig og effektfuld del af din indretning. Og i House of Home sætter vi en stor ære i at farvekoordinere og designe netop de mønstre, der fuldender den stil og det udtryk, du gerne vil skabe hjemme hos dig. Vores lookbook er et univers fuld af inspiration. Her får du et indblik i de 4 stilarter, vi elsker at arbejde med, og som vi hjælper dig med at etablere i dit hjem.

Ser du dig omkring, bliver du introduceret for: - Den retro - old school stil - Den romantiske - vintage stil - Art deco med sin kombination af lyse og mørke farver - Den minimalistiske og nordiske stil, som peger på det Urbane og økologiske. Forhåbentligt tænker du Wauw!

Vi vil i hvert fald elske, at vores store udvalg af tapeter, puder, tæpper og andet boligtilbehør kan få lov til at blive tænkt ind i din stil og i dit valg af gardiner ღ

Ringer du til butikken og aftaler en tid med os, er du sikker på, at du ikke skal vente. Telefon 62 21 15 56 eller e-mail [email protected].

16 varer

pr. side