Turiform

Turiform sengetøj i et stilrent design

Turiform fremstiller klassisk og enkelt sengetøj i høj kvalitet, og nedenfor kan du se vores udvalg af Turiform sengetøj. Du kan blandt andet vælge mellem forskellige kvaliteter – vælg for eksempel et klassisk bomuldssengesæt eller vælg et eksklusivt sæt fra Turiform i 100 % egyptisk bomuld.


De forskellige sengesæt findes i flere forskellige farver, så klik dig ind og se, hvilken farve der vil passe ind i dit soveværelse.

 

Sengetøj i egyptisk bomuld

Hvis du ønsker at forkæle dig selv med lidt ekstra luksus, når du skal sove, så kan du med fordel vælge et sæt Turiform sengetøj i 100 % egyptisk bomuld. Egyptisk bomuld er kendetegnet ved at have ekstra lange og fine bomuldsfibre, der sammen med en mangetrådet og tæt satinvævning giver et meget blødt og luksuriøst sengesæt.


En af forudsætningerne for en god nats søvn er, at du ligger godt i din seng, og at du har den rette dyne og pude til dine behov. Derudover er det også vigtigt at vælge sengetøj, der er blødt og behageligt at ligge med, og det får du helt bestemt med Turiform sengetøj.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Køb dit nye Turiform sengetøj online hos os

Hos House of Home sætter vi stor pris på boligtekstiler i høj kvalitet, og derfor har vi også valgt at forhandle et velassorteret udvalg af Turiform sengetøj. Her får du kvalitet for alle pengene, og vi har tilmed udsalg flere gange i løbet af året, så du har mulighed for at købe dit nye sengetøj på tilbud. Det kan derfor være en rigtig god ide, hvis du regelmæssigt holder øje med vores sortiment og priser, så du har mulighed for at opnå store besparelser på dit nye sengetøj fra Turiform.


Når du handler i vores webshop, er du garanteret gratis levering, hvis du køber for mere end 499 kr. Ellers skal du kun betale fra 49 kr. for at få dine varer leveret. For at du ikke skal vente for længe på dine produkter, har vi desuden valgt at tilbyde hurtig levering på kun 1-2 hverdage.


Har du behov for at komme i kontakt med vores kundeservice, kan du med fordel ringe til os på telefon 62 21 15 56 eller skrive til vores e-mail kontakt@houseofhome.dk.