Bloomingville

Bloomingville

Nordisk interiør og livsstils brand. Er du på udkig efter nyt lækkert interiør i nordisk stil er Bloomingville bestemt et godt bud.

Hos House of Home forhandler vi et lækkert udvalg af lækre produkter til boligens forskellige rum. Vi har nøje udvalgt et sortiment som passer ind i vores kunders interesse i skandinavisk og nordisk indretning.

18 varer

pr. side

BLOOMINGVILLE

Bloomingville er et dansk brand som laver boliginteriør med stor passion for nordiskdesign og livsstil . Brandet blev etableret i 2000 og derfra er det kun gået fremad. Bloomingville har kollektioner som byder på lækre produkter til hele hjemmet. Mangler du et smukt nyt keramik krus til kaffen eller en dekorativ glaskande til bordet, finder du det helt sikkert her. Lækre figurer og vaser i skønne former og smukke pyntepuder til sofaen er ligeledes her brandet er stærke. Med Bloomingville's  skandinaviske og nordiske syn på indretning kan du lave dit hjem personligt og hyggeligt.   

Bestil i dag og få hurtig levering

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder ikke skal vente for længe på deres varer købt i vores webshop. Derfor tilbyder vi hurtig levering på kun 1-2 hverdage, og det gør sig gældende i hele landet. Når din ordre har en værdi på mere end 399 kr., opnår du gratis levering, og ellers koster det fra 39 kr. at få leveret fra vores webshop. Vi hører gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller produkter, eller hvis du har brug for hjælp til din bestilling. Ring til vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller skriv til vores e-mail [email protected].