Køkken

Køkkenet er hjertet i ethvert hjem og en central del af vores daglige rutiner. Det er her vi tilbringer tid på både madlavning og samvær med familien. Derfor er det også altafgørende at have et køkken, som er effektivt og praktisk anlagt, så man effektiviserer sin tid i køkkenet, og måske derved få lidt mere tid med familien. Her er det helt essentielt, at man har det rette tilbehør. Hos os finder du et fint udvalg af diverse tilbehør til køkkenet. Vi har viskestykker, karklude, kopper, bakker, duge, forklæder, grydelapper, borddækning og meget mere.

Varer 1-40 af 273

Side
pr. side
Sådan rengør og vedligeholder du dine køkkentekstiler. 

Er du i tvivl om hvordan du bedst muligt rengør dine viskestykker, karklude, grydelapper og andre køkkentekstiler? Her har vi samlet en lille guide til dig, så du kan passe bedre på dine køkkentekstiler, og derved kan holde på dem i længere tid

  • Fjern madrester eller pletter: Start med at fjerne eventuelle madrester eller overfladiske pletter fra tekstilerne ved at skrabe forsigtigt med en kniv eller anvend en pletfjerner hvis det er nødvendigt.
  • Hvis tekstilerne kan vaskes i en maskine, så læs og følg vaskeanvisningerne på produktet. Brug den anbefalede mængde vaskemiddel og vælg den rette temperatur og program. Brug gerne et mildt og skånsomt vaskemiddel.
  • Hvis tekstilerne ikke kan vaskes i maskine, så kan du prøve at vaske dem i hånden i varmt vand med lidt opvaskemiddel eller vaskemiddel. Gnid forsigtigt for at fjerne snavs eller pletter. Skyl grundigt og press forsigtigt vandet ud uden at vride eller strække tekstilerne.
  • Har tekstilerne fået fedtede pletter, kan du bruge et fedtopløsende middel eller opvaskemiddel direkte på pletten inden vask. 
  • Hæng eller læg tekstilerne til tørre. Undgå direkte sollys, da det kan falme farverne. Du kan også benytte en tørretumbler på lav varme, hvis produktet tillader det. 
  • Når tekstilerne er tørre, kan det være en god idé at stryge dem for at få dem til at se pænere og mere glatte ud.
  • Hold dine tekstiler rene ved at vaske dem regelmæssigt og fjerne pletter så hurtigt som muligt. Undgå at bruge kemiske rengøringsmidler eller klorbaserede produkter, da de kan skade tekstilerne. 
  • Skift dine tekstiler til køkkenet ud med jævne mellemrum for at holde køkkenet rent og friskt.