Om House of Home

Teamet bag House of Home er faglige konsulenter, som alle sætter en ære i at vejlede omkring den optimale tekstilløsning, såvel bæredygtige gardiner og solafskærmning som puder, tæpper, duge, sengelinned og lignende.

Vi tilbyder et univers af bløde tekstiler, bæredygtige gardiner og solafskærmning fra såvel kendte som mindre kendte designere. En tekstiloplevelse for dit hjem.
Fantastiske og fortryllende farver. Mageløse og minimalistiske mønstre. Tidløse og trendy kombinationer. Velkommen til et væld af muligheder til den moderne boligindretning hos House of Home. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar til at vejlede dig. 

 Besøger du os i butikken, står vi klar til at hjælpe dig med at finde frem til din helt rigtige gardinløsning, men vi giver dig også tid og ro til selv at finde inspiration. Her kan du blive inspireret af vores udstillinger, og de mange tekstilprøver og bøger, alt imens du får mulighed for at sanse og føle de forskellige stoffer og tekstiler imellem dine hænder.

Det er en stor beslutning at købe nye gardiner, og de gardinløsninger, vi skaber, skal gøre dig glad hver eneste dag. Netop derfor er det vigtigt for os, at du bliver guidet til den helt rigtige løsning.Vi hjælper dig  gerne med valg af alt fra nyt tapet, puder, tæpper og plaider til håndklæder og sengetøj.

Ringer du til butikken og aftaler en tid med os, er du sikker på, at du ikke skal vente.

 

Kontakt os